Με τα χρώματα της Εθνικής αγωνίστηκε η αθλήτρια πάλης του Παναιτωλικού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ζάγκρεμπ !

u15 european 15 17.07.22 1

Αύριο Τετάρτη επιστρέφει από το Zagreb της Κροατίας η αθλήτρια των ακαδημιών της ελληνορωμαϊκής πάλης του Παναιτωλικού Δέσποινα Μαλεσιάδα, η οποία συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, μετά και την 2η θέση που κατέκτησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στάθηκε άτυχη στην κλήρωση αφού κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ρουμανίας Hanna Orsolya SOVER. Η Αγρινιώτισσα αθλήτρια του Παναιτωλικού ξεκίνησε τον αγώνα της πολύ καλά με ψυχραιμία και σταθερά πατήματα πάνω στην παλαίστρα. Όμως από καθαρή απειρία και λόγω της διαφοράς στην ηλικία ένα μικρό λάθος έφερε την Δέσποινα σε δύσκολη θέση. Η Ρουμάνα το εκμεταλλεύτηκε και κέρδισε τον αγώνα στερώντας την δυνατότητα στην συνέχεια να διεκδικήσει η αθλήτριά μας ένα μετάλλιο με είσοδο στα repechage.

u15 european 15 17.07.22 4
Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σοφία Καμπανάρη και Μοϋσέν Παριγιέ δήλωσαν ικανοποιημένοι και πως η αθλήτρια του Παναιτωλικού έχει λαμπρό μέλλον.

Ο προπονητής του τμήματος πάλης του σωματείου μας κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος χαρακτήρισε ως συγκλονιστική εμπειρία την συμμετοχή της Μαλεσιάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που είναι τόσο απαιτητικό, ενός παιδιού 13 μόλις χρονών. Επιπλέον ευχαρίστησε την διοίκηση του ερασιτέχνη Παναιτωλικού και την ομοσπονδία πάλης που με την βοήθεια και την συνεργασία τους έκαναν το όνειρο πραγματικότητα για την μικρή αυτή αθλήτριά μας.

Η Διοίκηση του ερασιτέχνη Παναιτωλικού συγχαίρει την αθλήτρια για την προσπάθειά της και την αγωνιστικότητα και το θάρρος που επέδειξε και της εύχεται καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες να έχει στην ζωή της !googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith