Πάτρα: Πλησίασε 4 γυναίκες γυμνός – Χαμός στην παραλία

paralia 10

Το μπάνιο που έκαναν σε παραλία έξω από την Πάτρα, πέρασε πολύ γρήγορα σε δεύτερη μοίρα. Αιτία τα όσα έγιναν και είδαν με τα μάτια τους…

Δεν πίστευαν στα μάτια τους 4 γυναίκες ηλικίας 40 έως 50 ετών που απολάμβαναν το μπάνιο τους το μεσημέρι της Δευτέρας (18-07-2022) στην παραλία πίσω από το Κάστρο του Ρίου. Αρχικά είδαν έναν άνδρα να κυκλοφορεί με το μαγιό του, όμως στη συνέχεια επέστρεψε και ήταν γυμνός!

Οι γυναίκες τα έχασαν, τρόμαξαν και με αηδία διαπίστωσαν ότι στεκόταν απέναντί τους και αυνανιζόταν! Τηλεφώνησαν αμέσως στην Αστυνομία, όμως κανένα περιπολικό δεν εμφανίστηκε στο σημείο. Ο άνδρας συνέχισε να περπατά αμέριμνος και οι γυναίκες τον βιντεοσκόπησαν για να έχουν αποδείξεις για ότι τους συνέβη.

Ηταν περίπου 50 ετών και έδειχνε να μην ενοχλείται ακόμη και όταν του φώναξαν να απομακρυνθεί! Σύμφωνα με τις ίδιες μετά από λίγα λεπτά και ενώ πίστευαν ότι είχε φύγει επανήλθε και έκανε τα ίδια, όπως είπαν στο flamis.gr.

Η παρέα των γυναικών αναγκάστηκε να φύγει από το σημείο φοβούμενη για τα χειρότερα. Πόσο μάλλον όταν η Αστυνομία δεν είχε εμφανισθεί!

newsit.gr

zenith