Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Θέρμο – Σε κρίσιμη κατάσταση γυναίκα οδηγός

troxaio agia sofia010

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγο, στη θέση ”Γούλι” στο Θέρμο, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.
Η άμεση επέμβαση του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θέρμου ήταν καθοριστική για τον απεγκλωβισμό της οδηγού, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα γιατρός και νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Θέρμου, παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες στην τραυματισμένη γυναίκα. Η οδηγός, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του ThermoNews.gr, φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου με ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Θέρμου, με την κατάσταση της υγείας της να είναι κρίσιμη.

Το ατύχημα αυτό φέρνει για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο την επιτακτική ανάγκη για πλήρωση των κενών θέσεων οδηγών ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Θέρμου. Η έλλειψη αυτή μπορεί να αποβεί μοιραία σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, καθυστερώντας την παροχή ιατρικής βοήθειας και θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
troxaio agia sofia005

troxaio agia sofia002

troxaio agia sofia003

thermonews.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith