Σχηματίστηκε δικογραφία για τα επεισόδια στο ΠΑΟ Καλυβίων-ΑΟ Ζευγαρακίου

pao zevgaraki 14

Σε σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος αγνώστων έχει προχωρήσει η Ασφάλεια Αγρινίου για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο παιχνίδι της Β’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, μεταξύ ΠΑΟ Καλυβίων και ΑΟ Ζευγαρακίου.

Ειδικότερα, στο 61′ μια υπόδειξη του διαιτητή Ματσούκα για επικίνδυνο παίξιμο, πυροδότησε έντονες αντιδράσεις από παίκτες της γηπεδούχου ομάδας.

Εντός αγωνιστικού χώρου φέρονται να εισήλθαν τρεις φίλαθλοι, οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά προς τον διαιτητή, εξυβρίζοντάς τον, με αποτέλεσμα να υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα.

Ενώ ο διαιτητής κινούταν προς τα αποδυτήρια έτερος φίλαθλος φέρεται να τον χτύπησε στο κεφάλι. Στο σημείο κλήθηκε Αστυνομία για να φύγει με ασφάλεια από το γήπεδο ο κ. Ματσούκας. Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες δεν επιθύμησε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Σημειωτέον ότι το φύλλο αγώνα που συνέταξε είναι αρκετά επιβαρυντικό για τη γηπεδούχο ομάδα. Ο αρχηγός της οποίας το υπέγραψε αλλά δήλωσε κάθε επιφύλαξη εκ μέρους της ομάδας του για τα περαιτέρω.

Κατά τη διάρκεια των διαμαρτυριών ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Καλυβίων, Π. Καρύμπας, αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) και αποβλήθηκε. Το αποτέλεσμα που είχε διαμορφωθεί έως τη στιγμή της διακοπής ήταν 0-2.

*Φωτο: kalyvia.gr

titormosnet.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith