Δήλωση υποψηφιότητας του Νίκου Ρόμπολα με τον Κώστα Λύρο

ΝΙΚΟΣ ΡΟΜΠΟΛΑΣ

Νίκος Ρόμπολας: «Συμπορεύομαι με τον Κώστα Λύρο γιατί αφουγκράζεται τις ανάγκες και μπορεί να δώσει πρακτικές λύσεις στα προβλήματα των παράγωγων»

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι ο Νίκος Ρόμπολας, ο οποίος σε δήλωση του
ανέφερε:

«Σαν αγρότης και παράγωγος που συνειδητά έμεινε και δημιούργησε στον τόπο του, είχα ανέκαθεν μεγάλη ανησυχία σχετικά με την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας. Είχα πάντα την πεποίθηση ότι πρέπει η δική μας γενιά να φροντίσει να δοθούν κίνητρα στους νέους ώστε να παραμείνουν στην επαρχία και να προοδεύουν, πηγαίνοντας τον τόπο μας μπροστά.

Ο Κώστας Λύρος συμμερίζεται αυτή μου την άποψη, αλλά το κυριότερο βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των παραγωγών και της ντόπιας κοινωνίας, πάντα προσιτός, συνεργάσιμος και πρόθυμος. Με παρεμβάσεις του επιχείρησε να βελτιώσει την καθημερινότητά και τις συνθήκες εργασίας μας ενώ σε κάθε δυσκολία στάθηκε αρωγός. Για τον λόγο αυτό, συντάσσομαι αβίαστα μαζί του στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον και είμαι σίγουρος πως θα είναι στο τιμόνι υπεύθυνα, όπως εκείνος γνωρίζει καλά, και την επόμενη μέρα»

zenith