Υποψήφιος με τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο θα είναι ο Παναγιώτης Μυλωνάς

ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

Δήλωση υποψηφιότητας Παναγιώτη Μυλωνά

Παναγιώτης Μυλωνάς: «Ο Κώστας Λύρος ανέλαβε να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο του εκσυγχρονισμού του ταλαιπωρημένου Δήμου μας και θα τα καταφέρει»

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι ο Παναγιώτης Μυλωνάς, ο οποίος σε δήλωση του
ανέφερε:

«Η Δημοτική Αρχή του Κώστα Λύρου ανέλαβε να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο του εκσυγχρονισμού του ταλαιπωρημένου Δήμου μας. Να ξεχρεώσει νομικά πρόσωπα κρίσιμα για τη βιωσιμότητα του δήμου, να αποκαταστήσει τις καταστραμμένες υποδομές και να βρει φόρμουλες που μετά το νοικοκύρεμα θα εξασφαλίσουν ένα βιώσιμο και ελπιδοφόρο μέλλον. Έργο βαρύ και πολυσήμαντο, εκλογικά όχι και τόσο ωφέλιμο, αναγκαίο όμως για την βιωσιμότητα του δήμου μας. Ο Κώστας Λύρος σε πείσμα των καιρών ανέλαβε υπεύθυνα να εξυγιάνει το Δήμο και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες που θα τον καταστήσουν ξανά πρωταγωνιστή.

Η επανεκλογή του Κώστα Λύρου θα εξασφαλίσει την αναδιοργάνωση του Δήμου και την υλοποίηση πλήθους σημαντικών έργων για τη βελτίωση της καθημερινότητας που η δημοτική αρχή έχει ήδη σχεδιάσει. Στην προσπάθεια αυτή από την οποία κρίνεται και το μέλλον του τόπου, είμαι συνειδητά και υπεύθυνα δίπλα στον Κώστα Λύρο, έναν άνθρωπο που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα εξαιτίας της εργατικότητας, της επιμονής και της διορατικότητας του. Έχοντας ασχοληθεί ενεργά με αρκετές εκφάνσεις της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής αλλά και ως εκπαιδευτικός θα είμαι με χαρά παρών σε οποιοδήποτε πεδίο δύναμαι να συνεισφέρω για την πρόοδο και την εξέλιξη του ευλογημένου τόπου μας»

zenith