Το Ναυάγιο: Η ώρα της γέννας για την Ειρήνη πλησιάζει

70 72 3

Εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο».

Μεγάλες αποκαλύψεις, συγκλονιστικές εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο».

Η Ειρήνη μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο Πέτρος πηγαίνει να τη δει, διακινδυνεύοντας να γίνει αντιληπτός από τον Ιπποκράτη.

Ο Άγγελος συναντάει τον θείο του και μαθαίνει την αλήθεια για τους γονείς του.

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 10 έως την Τρίτη 12 Μαρτίου στις 22:50:

Επεισόδιο 70 (Κυριακή 10 Μαρτίου)

Η Ειρήνη δεν μπορεί να δεχθεί ότι ο Πέτρος είναι αρραβωνιασμένος, ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να της εξηγήσει ποια είναι η γυναίκα αυτή. Η Φανή τού δηλώνει ότι δεν θα φύγει χωρίς τα λεφτά της και μέχρι τότε του προτείνει να περάσουν καλά οι δυο τους. Θα μπει ο Πέτρος στον πειρασμό; Ο Άγγελος συναντάει τον θείο του και μαθαίνει την αλήθεια για τους γονείς του, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης καταφθάνει στην Αθήνα για να σταματήσει τη Λίνα από τη δουλειά της. Πώς θα νιώσει ο Άγγελος όταν κληθεί να γνωρίσει ως πατέρα της κοπέλας του τον δολοφόνο των γονιών του; Η εγκυμοσύνη της Ειρήνης βρίσκεται σε κίνδυνο. Μια μυστηριώδης μαία κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι του Ιπποκράτη. Ο Παντελίδης ετοιμάζει διπλό χτύπημα εναντίον του Γιώργη: από τη μία τον υποχρεώνει να πάρει συνέντευξη από τον Βασιλείου και από την άλλη αποκαλύπτει στον Βασίλη ποιος είναι ο εραστής της Ασημίνας.

Επεισόδιο 71 (Δευτέρα 11 Μαρτίου)

Ο Βασίλης επιτίθεται στον Γιώργη. Ο Μιχάλης προσπαθεί να τους χωρίσει. Η Δήμητρα ενημερώνει τον Ιπποκράτη για την αιμορραγία της Ειρήνης και τη μεταφέρουν εσπευσμένα στην κλινική. Η ώρα της γέννας έφτασε αλλά η Ειρήνη θα κινδυνεύσει. Η Φανή σκορπά στη γειτονιά υποψίες για την ταυτότητα του Πέτρου, τον οποίο όμως απασχολούν σημαντικότερα προβλήματα: μαθαίνει για την υγεία της Ειρήνης και πηγαίνει να τη δει στο νοσοκομείο, διακινδυνεύοντας να γίνει αντιληπτός από τον Ιπποκράτη. Ο Παντελίδης προσπαθεί να ταπεινώσει τον Γιώργη αλλά εκείνος έχει ένα τελευταίο όπλο στη φαρέτρα του και τον ενημερώνει πως ξέρει ότι βίασε την Αλίκη. Ο Άγγελος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Δημήτρη, τον φονιά των γονιών του. Ο Βασίλης ομολογεί στη Στέλλα για τη σχέση του Γιώργη με την Ασημίνα. Εκείνη την ώρα σπάνε τα νερά της Στέλλας.

Επεισόδιο 72 (Τρίτη 12 Μαρτίου)

Η ώρα της γέννας για την Ειρήνη και τη Στέλλα έχει φτάσει. Η Ειρήνη διώχνει τον Πέτρο από κοντά της, ενώ λίγα δωμάτια πιο πέρα η Στέλλα ετοιμάζεται να μπει για καισαρική. Η γνωριμία του Άγγελου με τον Δημήτρη δεν πάει όσο καλά περίμενε η Βάσω. Ο Άγγελος ανοίγει τα χαρτιά του και ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερό του εφιάλτη. Η Φανή μέσα στο μεθύσι της αναφέρει το όνομα «Πέτρος» στην Χριστίνα, ενώ ο Γιώργης αναγκάζεται να πάρει τη συνέντευξη από τον Βασιλείου αλλά δεν έχει σκοπό να τους αφήσει να τον ταπεινώσουν και άλλο. Ο Πέτρος ανησυχεί για την Ειρήνη και ζητάει τη βοήθεια του Στελή. Η ζωή της Στέλλας κινδυνεύει.

newsbomb.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith