Σκηνές Φαρ-Ουέστ έζησαν οι φιλοξενούμενοι ξενοδοχειακής μονάδας στην Αγριλιά Μεσολογγίου

peripoiliko

Τον τρόμο έζησαν οι φιλοξενούμενοι της ξενοδοχειακής μονάδας που βρίσκεται στην Αγριλιά σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν άκουσαν πυροβολισμούς λίγα μέτρα μακρύτερα από τα δωμάτια που κοιμόντουσαν.

Οι πυροβολισμοί ακούγονταν από το ποτάμι που διέρχεται ακριβώς δίπλα από τα καταλύματα με αποτέλεσμα να πεταχτούν από τα κρεβάτια τους μη γνωρίζοντας τι γίνεται και όπως ήταν φυσικό τρομοκρατήθηκαν. Μάλιστα υπήρχε και μια οικογένεια Ολλανδών με μικρό παιδί, το οποίο δεν μπορεί ακόμη να συνέλθει, που άκουσαν τους πυροβολισμούς σχεδόν δίπλα από την κρεβατοκάμαρά τους.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άμεσα έφθασε η ΟΠΚΕ που εντόπισε έναν κυνηγό που κυνηγούσε αγριογούρουνα, τον οποίο συνέλαβαν, διαπιστώνοντας ότι μέσα στο αυτοκίνητό του είχε και ένα σκοτωμένο αγριογούρουνο. Μάλιστα ο ίδιος είχε χαλάσει και την περίφραξη και είχε μπει μέσα στον χώρο της μονάδας. Το εντυπωσιακό είναι ότι όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της αστυνομίας προσπάθησε να διαφύγει. Ευτυχώς δεν τα κατάφερε και οδηγήθηκε στο κρατητήριο για να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία.

Εκείνο όμως που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι, εκτός των άλλων, δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα στην ξενοδοχειακή μονάδα που λειτουργεί στην περιοχή, καθώς οι φιλοξενούμενοι φοβήθηκαν διότι δεν μπορούσαν να γνωρίζουν τι συμβαίνει μέσα στην άγρια νύχτα. Το ευτύχημα είναι ότι δεν συνέβη τίποτα χειρότερο, καθώς θα μπορούσε εκείνη την ώρα κάποιος να βρίσκεται στην εξωτερικό χώρο, πράγμα που προβληματίζει τον ιδιοκτήτη της μονάδας. Αυτό που επισημαίνει είναι ότι δεν μπορεί ο καθένας να πυροβολεί σε μια περιοχή που ουσιαστικά είναι κατοικημένη διότι λίγο πιο κάτω από το ξενοδοχείο βρίσκονται και σπίτια όπου κατοικούν οικογένειες με μικρά παιδιά.

aixmi-news.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith