Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 29 Μαρτίου η απόφαση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

diki pispirigkou xr

Στις 29 Μαρτίου αναμένεται να βγει η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την πρόεδρο, το δικαστήριο αναμένεται να ανακοινώσει την ετυμηγορία του για την Ρούλα Πισπιρίγκου στις 11.30 το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου. Πρόκειται για μια δίκη που έχει ξεκινήσει από τις 9 Ιανουαρίου 2023 και πλέον η υπόθεση έχει μπει στην τελική της ευθεία. Η μητέρα κατηγορείται για τον θάνατο της πρώτης της κόρης Τζωρτζίνας.

Να σημειωθεί ότι σήμερα ολοκληρώθηκε η αγόρευση του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο που κράτησε πέντε συνεδριάσεις.

Και όλα αυτά, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, των δύο άλλων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Σήμερα (22.03.2024) κατέθεσε στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης, πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας μάλιστα με αφορμή το θερμό επεισόδιο που σημειώθηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση ανάμεσα στον Μάνο Δασκαλάκη και την κατηγορούμενη, η δικηγόρος του, ζήτησε τη λήψη μέτρων ασφαλείας.

«Στην προηγούμενη συνεδρίαση είχαμε ένα δυσάρεστο γεγονός με μια αήθη επίθεση από την κατηγορούμενη προς τον κ. Δασκαλάκη. Τη σταμάτησαν από το να χιμήξει στον μάρτυρα και ζητούμε να ληφθούν μέτρα από το δικαστήριο σας προκειμένου να διασφαλιστεί η ψυχική και σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων που έρχονται εδώ», τόνισε η δικηγόρος υποστήριξης της κατηγορίας.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου απάντησε στην συνήγορο ότι «εντός της αίθουσας είναι αυτονόητη η προστασία. Εκτός θα πρέπει να ρυθμιστεί από τη συνοδεία, σε κάθε περίπτωση θα μεριμνήσουμε».

Παράλληλα σήμερα κατέθεσε για τους θανάτους των δυο παιδιών και ο Γιώργος Δασκαλάκης, πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

newsit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith