Ο Λεωνίδας Κακούρης για το ρόλο του στη σειρά Μαύρο Ρόδο

kakuris

Στα γυρίσματα της νέας σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Ελένη».
Εκεί, συνάντησε τον Λεωνίδα Κακούρη που υποδύεται τον «Θέμη» στη σειρά, έναν χαρακτήρα σκληρό, άνθρωπο της νύχτας και αντίθετο κόσμο προς το μοναστήρι.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλώντας στην «Ελένη», αναφέρθηκε στην επιλογή του να μεγαλώνει τα παιδιά του χωρίς αυστηρότητα, εξηγεί γιατί ο πιο ξένοιαστος ρόλος στη ζωή είναι αυτός του εραστή και γιατί συχνά υποδύεται «σκοτεινούς» ήρωες.

«Όταν χρειαστεί για κάποιον ρόλο, κάνω αλλαγές στην εμφάνισή μου. Είναι αναζωογονητικό για έναν ηθοποιό. Από μικρός άρχισα να ασχολούμαι με το θέατρο. Γράφαμε κείμενα και κάναμε stand up σε μπαράκια. Η αμοιβή κάλυπτε τους καφέδες της εβδομάδας».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον χαρακτήρα που υποδύεται στη νέα σειρά του MEGA.

«Ο Θέμης Καστρυνός είναι ο ‘σκοτεινός’ ήρωας που υποδύομαι στη νέα σειρά του MEGA ‘Μαύρο Ρόδο’. Είναι μια ωραία ιστορία ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους: από τη μια της θρησκείας και του θείου και από την άλλη της νύχτας και της παραβατικότητας».

Ο ίδιος σημειώνει:

«Το 90% των ρόλων στη μυθοπλασία είναι αρνητικοί ήρωες. Αν δεν υπήρχαν αυτοί δε θα ‘προχωρούσαν’ οι ιστορίες».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, λέει:

«Το να γίνει κανείς γονιός είναι ίσως η πιο σημαντική απόφαση που μπορεί να πάρει ένας άνθρωπος. Να φέρει την καρδιά που θα χτυπά έξω από το σώμα του. Δεν είμαι από τους γονείς που φωνάζουν στα παιδιά τους. Προσπαθώ να πηγαίνω πίσω και να θυμάμαι πώς ήμουν και εγώ σε αυτήν την ηλικία. Τα παιδιά μου καμιά φορά έχουν ένα μικρό παράπονο όταν δουλεύω πολύ, γιατί τους λείπω. Όταν υπάρχει καλή θέληση όλα γίνονται».

megatv.com

zenith