Λέσβος: Νέες αποκαλύψεις για το ναυάγιο του «Raptor»

8 41

Νέες αποκαλύψεις για το ναυάγιο του «Raptor» φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA.
Πληθαίνουν οι ενδείξεις για το ύποπτο φορτίο του Raptor που βυθίστηκε ανοιχτά της Λέσβου. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», οι αξιωματικοί του Λιμενικού έχουν στη διάθεσή τους ενημερωτικά έγγραφα τα οποία θα φέρουν αποκαλύψεις για το φορτίο του πλοίου.

Τα έγγραφα αυτά συνδέουν το Raptor με μία εταιρεία που έχει έδρα στην Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη, η οποία παρέδιδε προσωπικό για το πλοίο.

Επίσης, το 2004 και το 2005 η εταιρεία αυτή έχει συνδεθεί με άλλα πλοία, τα οποία μετέφεραν χασίς, μεγάλο αριθμό μεταναστών, σφαίρες από την Τουρκία προς την Λιβύη και μεγάλο φορτίο οπλισμού από την Ουκρανία προς τη Μέση Ανατολή.

Οι αξιωματικοί του Λιμενικού τονίζουν πως έχουν σαφείς ενδείξεις στα χέρια τους πως πρόκειται για πλοίο – φάντασμα και επισημαίνουν πως είναι πολύ πιθανό, παρά το ότι το Raptor βρίσκεται βυθισμένο σε μεγάλο βάθος, να επιχειρηθεί να ερευνηθεί το φορτίο του.

Ακόμη, σημειώνουν πως πρόκειται για μία μεγάλη έρευνα σε εξέλιξη και θα απασχολήσει την επικαιρότητα το προσεχές διάστημα.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith