Γ. Παλιούρας: Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να είμαι ξανά υποψήφιος

img 36bd2310d575a045278363cf028d9246 v

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 οι δημότες του Δήμου Ι Π Μεσολογγίου με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Δημάρχου Κώστα Λύρου .

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια με την αδιάκοπη και άοκνη προσπάθεια του Δημάρχου και των συναδέλφων δημοτικών συμβούλων της Δημιουργικής Ανατροπής καταφέραμε πολλά . Το πιο πρόσφατο και το πιο σημαντικό η αδειοδότηση του ΧΥΤΑ, που αντιμετωπίζει με σοβαρότητα για πρώτη φορά το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων του δήμου μας .

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια μαζί με το Δήμαρχο παλέψαμε με χρονιές παθογένειες αλλά και αναμετρηθήκαμε με οργανωμένα συμφέροντα που προσπαθούσαν μάταια να βάλουν τρικλοποδιές στο έργο και στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής .

Ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος με τίμησε με την εμπιστοσύνη του, με όρισε αντιδήμαρχο Καθαριότητας και πρασίνου, και με τη φιλία του και τον ευχαριστώ για αυτό .

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να είμαι ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος όπως θα ήθελα .

Όμως ξεκάθαρα, είμαι απόλυτα πεπεισμένος για την ορθότητα της επιλογής και στηρίζω ανεπιφύλακτα την νέα προσπάθεια του Δημάρχου Κώστα Λύρου για την επανεκλογή του . Θεωρώ ότι το ήθος η εντιμότητα του Δημάρχου και τα μέχρι σήμερα επίτευγμα της δημοτικής αρχής αποτελούν εχέγγυα κατάλληλα για μια δεύτερη θητεία .

Από το δικό μου μετερίζι θα αγωνιστώ και θα στηρίξω την προσπάθεια για την επανεκλογή του σημερινού δημάρχου.

Πετύχαμε πολλά θα καταφέρουμε περισσότερα με την Δημιουργική Ανατροπή και με Δήμαρχο τον Κώστα Λύρο!

Ο Αντιδήμαρχος
Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Γεώργιος Παλιούραςgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith