Έφοδος της αστυνομίας στα λαγούμια της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία

screenshot 2024 02 18 092241.jpg

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της αστυνομίας στην Κορινθία, στην περιοχή όπου διέμενε η αυτοαποκαλούμενη παλαιοχριστιανική κοινότητα που απασχόλησε τα ΜΜΕ τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, συνοδεία εισαγγελέα και υπηρεσιών του Δήμου υπάρχει επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να συλλάβουν τον 45χρονο άνδρα και να απομακρύνουν τα τέσσερα παιδιά που ζουν μαζί εκεί.

Τι είπε στους «Δεκατιανούς» ο κυνηγός που του έκαψαν το αυτοκίνητο
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Δεκατιανοί» με τους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη ο 67χρονος κυνηγός που υπέβαλε μήνυση για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χωράφι, είπε χαρακτηριστικά: «Αυτός μας προκάλεσε, αυτός μας τουφέκισε, αυτός πήγε να βάλει φωτιά να μας κάψει το αυτοκίνητο χωρίς να τον ενοχλήσουμε καθόλου. Δεν είναι ότι ήμασταν κοντά και τον ενοχλήσαμε».

«Ήμασταν σε απόσταση 300 μέτρων από το σπίτι του. Δεν τον είδαμε αλλά ξέραμε ότι εκεί είναι ένας ιδιότροπος. Δεν περιμέναμε να φτάσει σε αυτό το σημείο», πρόσθεσε.

«Δεν τυχαίνει να πηγαίνουμε εκεί για κυνήγι, πήγε το σκυλί και πήγαμε και εμείς. Εμείς είχαμε πάει μέσα σε ένα ρέμα, δεν έχει καμία σχέση ο κύριος, δεν είναι ιδιοκτησία του. Δεν πρόλαβα να κατέβω από το αυτοκίνητο και να προχωρήσω 50 μέτρα, είχε βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο. Κάποιος από τους κυνηγούς του φώναξε τι κάνεις εκεί; Θα μας σκοτώσεις; Αντί να μας απαντήσει, έριξε τουφεκιά ανάμεσα σε μένα και τον άλλο κυνηγό. Ήταν προκατειλλημμένος, ήταν έτοιμος για το κακό», τόνισε ο 67χρονος κυνηγός.

Πηγή: skai.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith