Μπελεβώνης και Νικάκης για την προσωρινή προεδρία στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

mpelevonis nikakis

Αναβολή για την επόμενη Τετάρτη πήρε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η έκπτωτη διοίκηση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί την περασμένη Τετάρτη (25/1), ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικώς.

Επιλέγοντας το δρόμο της σιωπής, καθότι από τη μέρα που έγινε γνωστή η απόφαση της ΓΓΑ δεν έχει τοποθετηθεί, η έκπτωτη διοίκηση Παπαχρήστου εξαντλεί τα νομικά μέσα ώστε να «μπλοκάρει» την διαδικασία.

Έχει εξάλλου προσφύγει και στο Διοικητικό Εφετείο κατά της απόφασης της Γραμματείας, με την υπόθεση να εκδικάζεται στις 15 Φεβρουαρίου.

Σημειωτέον, σε κάθε περίπτωση, ότι υπάρχει δεδικασμένο με την υπόθεση της έκπτωτης διοίκησης της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Φυσικά, ο τελικός λόγος ανήκει στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ διεξάγονται κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, οι εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της «τρέχουν». Τόσο η διοίκηση Παπαχρήστου όσο και η πλευρά Τάγκαλου, την οποία στηρίζει ο Παναιτωλικός, προχώρησαν στις προτάσεις τους στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Υποχρέωση του προσωρινού διοικητικού σχήματος θα είναι η διενέργεια καθαρών και αδιάβλητων εκλογών.

Ποιοι προτείνονται, ονόματα-έκπληξη από μεριάς Τάγκαλου
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η πλευρά Παπαχρήστου προτείνει τον πρώην διαιτητή και υποψήφιο βουλευτή Βασίλη Νικάκη για τη θέση του προέδρου.

Για το Συμβούλιο προτείνονται οι: Γεώργιος Τέγας, Ιωάννης Βισβίκης, Κώστας Κορδάτος, Χρήστος Παπαχαραλάμπους, Γιώργος Σπανός, Χρήστος Τέγας (δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου), Αλέξανδρος Ζωγράφος, Σπύρος Σταθάτος, Γιαννούλα Σταθοπούλου, Γεωργία Λιάκου, Παναγιώτης Δάλαρης, Αλέξης Σαρλής, Θοδωρής Πιστιόλης και Αλέξανδρος Τσιακούμης.

Στον αντίποδα, η πλευρά Τάγκαλου, προτείνει για την θέση του προέδρου τον Μάκη Μπελεβώνη, πρόεδρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Στη λίστα συγκαταλέγονται τα ονόματα του μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Γιώργου Σωτηρόπουλου, του Γραμματέα του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού, Ηλία Τσιαντή, του μέχρι πρότινος αντιδημάρχου Αγρινίου Σπύρου Φλώρου, του αντιδημάρχου Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου, του αντιδημάρχου Θέρμου Αθανάσιου Παπαπάνου, του διευθυντή ιατρού της Ορθοπεδικής Κλινικής του ΓΝΑ Γιάννη Αλεξόπουλου.

Τη συμπληρώνουν αυτά των Γιώργου Μπουραλέξη, Ελένης Καλοκλήρου, Βασίλη Πελέκη, Μελέτη Πατρινού, Κωνσταντίνου Παλιάτσα, Κωνσταντίνας Τσίγκα, Δημήτρη Καλοκλήρου, Κωνσταντίνου Κατεφίδη, Ευστράτιου Χουλιάρα και Γεράσιμου Μπότσιου.

Έκπληξη προκαλεί τέλος ότι ανάμεσα στις προτάσεις συγκαταλέγεται και το όνομα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των Παναιτωλικού και μεγάλης μορφής του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ελλάδας, Στράτου Αποστολάκη.

titormosnet.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith