Ζωντανό γεννήθηκε το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια οι γονείς του

vrefos

Ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στο LIVE NEWS για το θάνατο του βρέφους στην Βραυρώνα.
Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση με το νεογέννητο που είχε εξαφανιστεί και τελικά βρέθηκε νεκρό χθες το απόγευμα σε χωματερή στη Βραυρώνα.

Λίγο αργότερα, ο 24χρονος πατέρας του βρέφους στη Βραυρώνα ομολόγησε πως αυτός πέταξε το παιδί του στα σκουπίδια καθώς, όπως υποστηρίζει, γεννήθηκε νεκρό.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις από την έρευνα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών πως το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό και δολοφονήθηκε στη συνέχεια.

Απομένουν κάποιες συμπληρωματικές εξετάσεις ωστόσο, το παιδί γεννήθηκε ζωντανό χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν πετάχτηκε στη σακούλα πριν δολοφονηθεί ή μετά.

Δηλαδή αν το βρέφος δολοφονήθηκε μετά τη γέννα και το πέταξαν στα σκουπίδια νεκρό ή το πέταξαν ζωντανό και πέθανε στον κάδο απορριμμάτων.

«Ο ιατροδικαστής ήταν σίγουρο πως θα καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα»

Ο Γρηγόρης Λέων, ιατροδικαστής και πρόεδρος ιατροδικαστών, μίλησε στο LIVE NEWS για το τι μπορεί να δείξει η ιατροδικαστική έκθεση.

«Ο ιατροδικαστής ήταν σίγουρο πως θα καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα. Ένα στοιχείο που μπορούμε να έχουμε σε μία τέτοια υπόθεση είναι οι κακώσεις οι οποίες διακρίνονται σε προθανάτιες ή μεταθανάτιες. Λογικά θα ανευρεθεί και ο πλακούντας και ο ομφάλιος λώρος. Αυτό που περιμένει ένας ιατροδικαστής είναι αυτά που είδε με το μάτι να τα επιβεβαιώσει και ιστολογικά. Η νεκροτομία μας δίνει ένα ασφαλές συμπέρασμα. Ένας ιατροδικαστής μπορεί να καταλάβει την ηλικία του βρέφους».

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith