Ξεκινούν από 13 έως 31 Μαΐου οι εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου

moysiko

Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου (ΜΣΑ) ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο, ότι οι αιτήσεις για συμμετοχή μαθητών/μαθητριών στην εξεταστική διαδικασία για εισαγωγή στην Α’ τάξη Γυμνασίου του σχολικού έτους 2024-25 υποβάλλονται από 13 έως 31 Μαΐου 2024 και ώρα 14:00. Επισημαίνεται ότι μετά τη λήξη της περιόδου αιτήσεων καμία αίτηση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, σχετικά με την εισαγωγή μαθητών/τριών στα Μουσικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2024-2025, οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων υποβάλλουν από κοινού ηλεκτρονικά, ή με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο, αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής. Εκτός από την αίτηση συμμετοχής, υποβάλλονται και τα ακόλουθα έγγραφα:
1. Λογαριασμός κοινής ωφέλειας (ύδρευσης, ρεύματος ή τηλεφώνου) ή άλλο επίσημο αποδεικτικό της διεύθυνσης μονίμου κατοικίας του υποψηφίου,
2. Αντίγραφο ταυτότητας των γονέων/κηδεμόνων,
3. Δικαστική απόφαση (προσωρινή διαταγή, απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, οριστική δικαστική απόφαση), αν και εφόσον δεν υφίσταται συναίνεση των δύο γονέων/κηδεμόνων.

Στον σύνδεσμο htps://gym-mous-agrin.ait.sch.gr/index.php/genika/egrafes-metegrafes υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία εισαγωγής και τον τρόπο εξέτασης, η σχετική εγκύκλιος και η αίτηση εισαγωγής, καθώς και στοιχεία για τη λειτουργία του ΜΣΑ.

Επισημαίνεται ότι ακόμη δεν έχει καθοριστεί η ημερομηνία εξέτασης των υποψηφίων.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επισκέπτονται τον παραπάνω σύνδεσμο όπου θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση όταν εκδοθεί η σχετική εγκύκλιος.

 Πληροφορίες:
 Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού: https://shorturl.at/KOVX0
 Ιστοσελίδα ΜΣΑ: https://gym-mous-agrin.ait.sch.gr
 email ΜΣΑ: mail@gym-mous-agrin.ait.sch.gr
 Τηλέφωνο: 2641053595googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith