Βιασμός 12χρονης: «Βλέπει εφιάλτες» λέει η θεία του κοριτσιού

agriniotis kolonos 2

Στην αποκάλυψη ότι ο Ηλίας Μίχος είχε και δεύτερο κινητό με στοιχεία ανδρών, τους οποίους ο παιδοβιαστής ανάγκαζε το 12χρονο κορίτσι να συναντά, προέβη η θεία του ανήλικου κοριτσιού.

Ειδικότερα, η θεία του παιδιού αναφέρθηκε σε συζητήσεις που είχε αυτό το διάστημα με το θύμα και αποκάλυψε ότι ο Ηλίας Μίχος είχε και άλλο κινητό, το οποίο κατάφερε και έκρυψε προτού συλληφθεί και προφυλακιστεί.

«To τηλέφωνο που είχε τα περισσότερα στοιχεία αυτός, δεν του το βρήκανε. Γιατί όταν ένα μήνα τον αφήνεις έξω, ενώ εμείς τον είχαμε προειδοποιήσει, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια τι έπρεπε να γίνει, επάνω στην σύγχυση, το εξαφάνισε αυτό το τηλέφωνο που έκανε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, που πήγαινε το παιδί στα σπίτια. Υπάρχουν πάρα πολλοί εκεί έξω, υπάρχουν και άλλοι μάλλον, για να μην πω πάρα πολλοί, οι οποίοι δεν έχει γίνει τίποτα με αυτούς. Εγώ αναρωτιέμαι κάποιος ειδικός από τις τηλεφωνικές εταιρείες δεν μπορεί να εντοπίσει αυτή τη συσκευή; Ή δεν μπορούν να βρούνε αυτά τα στοιχεία χωρίς την τηλεφωνική συσκευή;» είπε αρχικά η θεία του παιδιού μιλώντας στο Μega.

«Το παιδί ήξερε ακριβώς τα τηλέφωνά του, λείπει λέει ένα κινητό τηλέφωνο που δεν του βρήκανε, από το οποίο μιλούσε με αυτούς που τους πήγαινε το κορίτσι στα σπίτια τους. Αν δεν βρουν λοιπόν αυτό το τηλέφωνο, ή αν δεν μπορεί κάποια εταιρεία τηλεπικοινωνιών να βρει τα στοιχεία που λείπουν, τότε δεν ξέρω τι γίνεται με όλα αυτά. Να βρουν τη συσκευή και με ποιους μιλούσε ο κύριος. Να βρουν όλους αυτούς που δέχονταν το παιδί στα σπίτια τους. Δυστυχώς για εμένα, για το παιδί, για όλους μόνο έτσι θα υπάρξει δικαιοσύνη».

Επιπλέον, η θεία ισχυρίζεται ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα τα οποία δεν έχουν μπει στο «κάδρο» των ερευνών αφού δεν έχει γίνει ολοκληρωτική περισυλλογή των στοιχείων από τα κινητά τηλέφωνα:

«Υπάρχουν και άλλα άτομα σε ένα τηλέφωνο που βρήκανε της μικρής που ήταν σπασμένο. Η μικρή μου είπε ότι: ”εκεί θεία υπάρχουν και άλλοι” και λέει είχε κάνει δύο φορές επαναφορά και της είπανε από την αστυνομία ότι δεν μπορούν ίσως να βρούνε τα στοιχεία. Εναν hacker να βάλεις, θα στα βρει όλα και επαναφορά να έχεις κάνει, δεν μπορεί να χάνονται όλα. Είχε κάνει λέει δύο φορές επαναφορά και ότι υπάρχουν πάρα πολλά ονόματα σε εκείνο το τηλέφωνο. Εγώ θέλω να πιαστεί και ο τελευταίος, δεν θέλω να την γλιτώσει κανείς από αυτό το πράγμα. Θέλω να πάρουν αυτό που τους αξίζει, όπως καταστρέψανε εμένα, το παιδί, να καταστραφεί όλη τους η ζωή, να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν ξανά έξω και όχι να φοβάται το παιδί και να είναι με τις κουκούλες μέσα στο σπίτι και να μην θέλει να βγει έξω».

«Φοβάται να βγει έξω και βλέπει εφιάλτες»

Η θεία τoυ ανήλικου κοριτσιού αποκάλυψε επίσης ότι η 12χρονη βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, πιστεύοντας ότι ευθύνεται για το γεγονός ότι η μητέρα του είναι προφυλακισμένη. Παράλληλα, βγάζει κραυγή απόγνωσης για να σωθεί το παιδί από όσα τραυματικά βιώματα έχει αποκτήσει:

«Φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα φοβάται να βγει έξω και στο χαμόγελο του παιδιού 2 μήνες αρνούνταν να βγει έξω. Αυτό που είδα εγώ το βράδυ γιατί μου έκανε και πυρετό και δεν το περίμενα τόσο καταλάβατε γιατί εδώ πάντα χαιρόταν όταν ερχόταν δεν περίμενα τόσο τραγική κατάστασής ”δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου θέλω την μαμά” μου λέει συνέχεια» είπε αρχικά η θεία της 12χρονης.

Και προσθέτει: «Εγώ την είχα και το Πάσχα εδώ την είχα ένα μήνα δεν κατάλαβε ο νονός, ο φίλος μου κανένας μας τίποτα, βλέπαμε ένα κανονικό παιδί το οποίο βέβαια επειδή μπήκε στην εφηβεία και τώρα αδιαθέτησε η μικρή λέγαμε ίσως να έχει λίγο παραπάνω νεύρα. Όταν είδα τα βίντεο εγώ σκεφτείτε ψυχολογικά δηλαδή ήμουνα τρεις μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ έβλεπα εγώ εφιάλτες και τι έβλεπα».

real.gr

zenith