Βασίλης Φασιάς: «Για την θέση του “Chaser” περάσαμε πολλά δοκιμαστικά και τεστ γνώσεων»

fasias

Ο Βασίλης Φασιάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και στη Αφροδίτη Γραμμέλη για την ζωή του αλλά και για το The Chase, που συμμετέχει.
Ο Βασίλης Φασιάς αποκάλυψε πτυχές της ζωής του αλλά και πώς προέκυψε το The Chase.

«Ήμουν πάντα ο κάλος μαθητής άλλα ήμουν και ατακτούλης, είχα καταφέρει αυτό το συνδυασμό. Έχω ήδη 3 πτυχία και κάποια μεταπτυχιακά. Αν με ανεχτεί η γυναίκα μου θα ήθελα και άλλο. Είμαι 5 χρόνια παντρεμένος με την γυναίκα μου. Το «The Chase» ήρθε αναπάντεχα στην ζωή μου είδα μία διαφήμιση και έστειλα συμμέτοχη διαδικτυακά. Για την θέση του «Chaser» περάσαμε πολλά δοκιμαστικά και τεστ γνώσεων. Μου πρότειναν την ονομασία «Το Βουνό» και τη δέχτηκα, μου αρέσει. Μου αρέσει πάρα πολύ η τηλεόραση, να με αναγνωρίζουν και να έρχονται να μου μιλήσουν. Είναι ωραίο που υπάρχουν παιδάκια που με κοιτάνε επίμονα άλλα ντρέπονται να μιλήσουν, πάω εγώ και τους μιλάω. Αν βρεθεί στο μέλλον κάτι τηλεοπτικό που θα με ενδιέφερε και θα είχα την ικανότητα να το κάνω, θα το κάνω

Για την προσωπική του ζωή και την πατρότητα υπογράμμισε πως, «έχω 2 διδυμάκια που είναι 18 μηνών, προσπαθώ όσο μπορώ να βοηθάω και να ξεκουράζω την σύζυγό μου. Τώρα που έγινα μπαμπάς άλλαξα τρόπο σκέψης, έχω γίνει πιο απόλυτος, οφείλεις να παραδώσεις στην κοινωνία αξιόλογους ανθρώπους».

Για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομοφύλων επεσήμανε: «Πιστεύω ότι οποιοδήποτε πρόβλημα τίθεται προς νομοθέτηση θα ήταν κάλο να μην γίνεται βιαστικά και να ακούγονται όλες οι φωνές. Δεν είμαι πολύ υπέρ στην απόκτηση παιδιού ομοφύλων ζευγαριών, με τον γάμο δεν έχω θέμα».

Έχει ελεύθερο χρόνο «Το Βουνό»;

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Βασίλη Φασιά, «Δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, όσο χρόνος μένει κάθομαι μαζί με την γυναίκα μου και μιλάμε για την ήμερα μας. Η Μαρία Μπεκατώρου είναι «αυθεντική», η «γυναίκα με τα μαύρα» «ψαρωτική», ο «επιθεωρητής» «αποτελεσματικός», το «γεράκι» «πανέξυπνος», το «σούπερ αγόρι» «ιδιαίτερος» και το «βουνό» «οροσειρά»».

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith