Κασσελάκης: Ή πρόεδρος μέχρι τις εθνικές εκλογές ή προσφεύγω ξανά στη βάση

kasselakis politiki grammateia

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζητάει από τα στελέχη του κόμματος να δεσμευτούν ότι δεν θα τεθεί θέμα ανατροπής του μετά τις ευρωεκλογές

Νέο μήνυμα έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδριάζει για δεύτερη μέρα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, είπε στην ομιλία του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: «ή πρόεδρος του κόμματος μέχρι τις εθνικές εκλογές ή αναβάπτιση από το συνέδριο».

Είναι σαφές ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν παραιτείται από τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που και ο ίδιος δήλωσε και γι’ αυτό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τώρα ζητεί να κριθεί στις εθνικές εκλογές και όχι στις ευρωεκλογές, παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσκοπικά κατρακυλά. Ο Στέφανος Κασσελάκης ζητεί δηλαδή ανανέωση της θητείας του από το Συνέδριο που θα γίνει την Πέμπτη.

Επίσης, τις προθέσεις του να μην εγκαταλείψει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είχαν δείξει και οι δηλώσεις του πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει», είχε δηλώσει με την έλευσή του στα γραφεία της Κουμουνδούρου.

«Ή πρόεδρος μέχρι τις εθνικές εκλογές ή αναβάπτισή μου από το Συνέδριο», φέρεται να είπε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, φράση που τα στελέχη του κόμματος εκλαμβάνουν ως ανοιχτό εκβιασμό. Επί της ουσίας, ζητεί να εγγυηθούν είτε τα στελέχη, είτε το σώμα του Συνεδρίου – εφόσον τα στελέχη αρνηθούν μια τέτοια «αυτοκτονική» επιλογή.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith