Τροχαίο ατύχημα στο Δρυμό Βόνιτσας

troxaio 2

Το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου, σημειώθηκε ένα τροχαίο ατύχημα στον Δρυμό Βόνιτσας, που είχε ως αποτέλεσμα ένα άτομο να τραυματιστεί ελαφρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του e-maistros.gr, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου τύπου ΙΧΦ, αγροτικό, προσπάθησε να πραγματοποιήσει αριστερή στροφή με αποτέλεσμα, το αυτοκίνητό ΙΧΕ που ακολουθούσε, το οποίο κατάφερε να φρενάρει αλλά παρόλα αυτά να έπεσε στο πίσω μέρος του πρώτου οχήματος.
troxaio 1 1
Επιπλέον, από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά η συνοδηγός του πρώτου οχήματος. Οι υπηρεσίες της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ κλήθηκαν άμεσα στο σημείο για την παροχή βοήθειας και τη διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος.
Να σημειωθεί, πως η πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων σε αυτές τις περιοχές είναι συχνή κατά την περίοδο του χειμώνα λόγω των καιρικών συνθηκών και της ολισθηρότητας των δρόμων. Καλούμε λοιπόν τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τους κανόνες κυκλοφορίας προκειμένου να αποφεύγονται τέτοιου είδους ατυχήματα έως ότου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μεριμνήσει για τη συντήρηση του οδικού δικτύου Αμφιλοχίας – Βόνιτσας.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith