Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ… για καλό σκοπό την Κυριακή 20 Νοεμβρίου

trexw vadizw

Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ…για καλό σκοπό!
Στη φετινή γιορτή του αθλητισμού στηρίζουμε τη «Φλόγα»

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί για 5η φορά το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ στην πόλη μου» με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. Φέτος, από την πλευρά των διοργανωτών, αποφασίστηκε μέσω της συγκεκριμένης εκδήλωσης να στηριχτεί το σημαντικό έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».
Για το λόγο αυτό και δεδομένου ότι δεν υπάρχει κάποιο κόστος συμμετοχής στο συγκεκριμένο αγώνα, η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Δήμος Αγρινίου καλούν τους συμμετέχοντες και όχι μόνο, να στηρίξουν τους σκοπούς και τη δράση του εν λόγω συλλόγου. Ειδικότερα, τόσο την ημέρα του αγώνα στην Πλατεία Δημοκρατίας όσο και κατά τη διάρκεια των εγγραφών και παραλαβής των αριθμών στο ισόγειο του Παπαστρατείου Μεγάρου (από 16 έως 19 Νοεμβρίου και ώρες 6 μ.μ.-9 μ.μ.), θα υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης της «Φλόγας», είτε μέσω του ειδικού κουτιού προσφοράς χρημάτων είτε μέσω αγοράς διαφόρων αντικειμένων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Σύνθημά μας φέτος είναι το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ…για καλό σκοπό», γιατί ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, αλλά και προσφοράς προς το συνάνθρωπό μας!

zenith


googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith