Το «αντίο» του Νίκου Κορδόση ιδρυτή της “Διεξόδου” στην δικηγορία μετά από 50 χρόνια

kordoshs

Με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο Νίκος Κορδόσης έκανε γνωστό την αποχώρησή του από την δικηγορία μετά από 50 χρόνια:

Σήμερα ολοκληρώθηκε ένας κύκλος της ζωής μου.
Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη μου εμφάνιση στα δικαστικά ακροατήρια του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου και στη συνέχεια όλης της Ελλάδος, υπέβαλα την παραίτησή μου από την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος.
Ενός λειτουργήματος που υπηρέτησα με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους χιλιάδες εντολείς που για μισό αιώνα μου εμπιστεύθηκαν την υπεράσπιση της ελευθερίας τους, της τιμής και της περιουσίας τους. Οι ευχαριστίες μου προς όλους είναι άπειρες.
Ιδιαίτερες οι ευχαριστίες μου προς όλους τους συναδέλφους, τους δικαστικούς υπαλλήλους, τους επιμελητές και συμβολαιογράφους με τους οποίους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα συνεργάστηκα.
Στους δικαστές που μου έκαναν – και μου κάνουν – την τιμή να ενδιαφέρονται για την ταπεινότητά μου εκφράζω απέραντο σεβασμό.
Η δικηγορία μου έδωσε την οικονομική δυνατότητα να χαράξω πριν από 25 χρόνια και έναν άλλο δρόμο στη ζωή μου. Το δρόμο αυτό, όσο οι δυνάμεις μου το επιτρέπουν, θα συνεχίσω να τον πορεύομαι με όνειρα για ένα καλύτερο αύριο του αγαπημένου τόπου.

zenith


googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith