Ιωάννινα: Στο χειρουργείο ο 12χρονος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από 14χρονο συμμαθητή του

bullying

Σε εξέλιξη από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου κατεπείγουσα ΕΔΕ, για να διερευνήσει αν υπάρχουν ευθύνες για το συμβάν του ξυλοδαρμού στους καθηγητές και τη διεύθυνση του σχολείου

Στο χειρουργείο βρίσκεται περίπου από τις 10:30 το πρωί ο 12 χρόνος, έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη την Τετάρτη από 14χρονο συμμαθητή του στο Γυμνάσιο που φοιτούσαν.

zenith

Ο 12χρονος δέχθηκε βίαια χτυπήματα με αποτέλεσμα να υποστεί διπλό κάταγμα στη γνάθο. Η επέμβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα σε δύο ώρες.

Την ίδια ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου κατεπείγουσα ΕΔΕ, για να διερευνήσει αν υπάρχουν ευθύνες για το συμβάν στους καθηγητές και τη διεύθυνση του σχολείου, ενώ αναμένεται άμεσα να συνεδριάσει ο σύλλογος των καθηγητών για να αποφασίσει την ποινή που θα επιβληθεί στον 14χρνο, ποινή που μπορεί να κυμαίνεται από την ολιγοήμερη αποβολή του από το σχολείο έως και την οριστική απομάκρυνσή του από αυτό, με αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ΕΔΕ διενεργείται ενώ είναι σε εξέλιξη και το ποινικό μέρος της υπόθεσης, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας, με το διευθυντή του σχολείου να αντιμετωπίζει την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Κατηγορούμενοι για το ίδιο αδίκημα και οι γονείς του 14χρονου, ενώ ο ίδιος αντιμετωπίζει την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης. Όλοι συνελήφθησαν χθες και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Newsbomb.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith