Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο Μονομάχος: Έσπασε τα κοντέρ και έφυγε με 22.419 ευρώ

Για ένα ακόμα απόγευμα, αυτό της Παρασκευής, ο «Μονομάχος» με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό το επεισόδιο, μάλιστα, ο Κωστής Θεοδοσίου έμελλε να κάνει το… παιχνίδι της ζωής του και να φύγει από το πλατό κατά 22.419 ευρώ πλουσιότερος!

Κι αυτό μιας και στην αρχή του επεισοδίου, ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχθηκε στην αρένα του Μονομάχου τον Κωστή Θεοδοσίου ο οποίος και εμφανίστηκε αποφασισμένος να εξοντώσει με συνοπτικές διαδικασίες τους 100 αντιπάλους του και να φύγει ως νικητής. Έχοντας ήδη 5.200 ευρώ στον λογαριασμό του και με εφόδιο την… ταχύτητα που τον χαρακτηρίζει, ο παίκτης χρειάστηκε να απαντήσει μόνο σε 9 ερωτήσεις για να εξοντώσει όλους τους αντιπάλους του και να πετύχει τον σκοπό του.

Κάτι δηλαδή που έφερε τον Κωστή στο σημείο να κερδίσει 17.219 ευρώ, φτάνοντας συνολικά τις 22.419 ευρώ! Εύλογα, δε, τόσο ο παίκτης όσο και ο παρουσιαστής του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού του ΣΚΑΪ, Χρήστος Φερεντίνος ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

«Απίστευτο! Να δούμε το ποσό… είναι 17.219 ευρώ! Συν τα 5.200 ευρώ, Κωστή ξεπερνάς τις 22.000! Κάτσε και… ξανασήκω για να σε πανηγυρίσουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Μονομάχου στον μεγάλο νικητή.



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith