Τι απαντά ο Θέμης Αδαμαντίδης για τον ξυλοδαρμό της Βαρβάρας Κίρκη

themis kirki 252863 329222 type13262

«Ποτέ δεν σήκωσα χέρι στην Κίρκη».

ΟΘέμης Αδαμαντίδης έδωσε τη δική του απάντηση για την πρόσφατη καταγγελία και τον φερόμενο ξυλοδαρμό της Βαρβάρας Κίρκη, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι μια από τις πρώην συντρόφους του άλλαξε στάση και θα βρεθεί στο πλευρό του.

«Εγώ τραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία, εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες σας το λέω ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι από εκεί και πέρα όλο αυτό που έγινε σίγουρα υπήρξε κάποιος λόγος» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, μιλώντας για το επεισόδιο με τη Βαρβάρα Κίρκη, ο Θέμης Αδαμαντίδης ισχυρίστηκε πως δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι εναντίον της και «βλέπει» πίσω από τη μήνυση, αντιζηλία.

«Ο λόγος πιστεύω είναι επειδή είχα μια πιο συχνή επαφή τηλεφωνική με την πρώην σύντροφό μου και έχουμε και παιδί μαζί και χάρηκα πολύ που θα ερχόταν εδώ να φέρει και το παιδί μου. Τα τηλεφωνήματα και όλα αυτά δεν άρεσαν όσες φορές ήμασταν μαζί και αυτός μπορεί να είναι λόγος», ανέφερε ο τραγουδιστής μιλώντας στο Star. Αναφορικά με το βίντεο, ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε: «ο κ. Κούγιας ξέρει καλά και αυτό θα το δούμε στη δίκη».

«Τα παιδιά μου με αγαπάνε και με τα λάθη μου γιατί γνωρίζουν, νιώθουν για μένα ποιος είμαι». «Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου αλλά εγώ αργώ να μεγαλώσω όμως τα λάθη είναι ανθρώπινα και μετράει όμως και ο άνθρωπος, η ψυχή του ανθρώπου και γι’ αυτό πρέπει να βλέπουμε και λίγο βαθύτερα», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Ακόμα, ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη από τους δημοσιογράφους για τη φράση «Καλώς τα παιδάκια» που είπε στο δικαστήριο αλλά και προς τους θαυμαστές του.

REAL.GR

zenith