Άγριες Μέλισσες: Η λύτρωση ήρθε για τη Μυρσίνη

agries melisses melas

Άγριες Μέλισσες, δεν άντεξε και έσβησε η Μυρσίνη.

Αυλαία με πολλούς θανάτους έπεσε στις «Άγριες Μέλισσες» και η Μυρσίνη δεν θα μπορέσει να αποφύγει τον… κανόνα στην δημοφιλή καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1.

Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης, έχοντας πέσει νεκρός ο Δούκας Σεβαστός από το χέρι του Ακύλλα Μεγαρίτη και εκείνος έπεσε στη συνέχεια νεκρός από το χέρι του Μελέτη, η Μυρσίνη δεν μπόρεσε να αντέξει την στεναχώρια της απώλειας του άνδρα της και νοσηλεύθηκε.

Όσο και αν ο χρόνος περνούσε, όμως, η Μυρσίνη δεν έλεγε να «επιστρέψει» στη γνώριμη εκδοχή της. Μια νύχτα μάλιστα στο νοσοκομείο «είδε» την Θεοδοσία η οποία και επέστρεψε… ολοζώντανη στο όνειρο της!

«Νομίζεις ότι επειδή σε συγχώρησαν τα παιδιά σου, απαλλάχτηκες από τις αμαρτίες σου. Δεν μετάνιωσες, δεν ζήτησες μια συγνώμη» τόνισε, μέσα σε όλα, η Θεοδοσία την δεύτερη φορά που «εμφανίστηκε» στον ύπνο της Μυρσίνης. «Μόνο ο εαυτός σου ήταν πάντα πάνω απ’ όλα και για αυτό θα καείς στην κόλαση! Εγώ θα σε στείλω εκεί».

«Θέλω να δω τον άνδρα μου, κουράστηκα. Δεν αντέχω άλλο μακριά του» μουρμούρισε και έσβησε στο κρεβάτι του νοσοκομείου με την… Θεοδοσία να την «παίρνει» μαζί της.

Ο Δούκας Σεβαστός και η Μυρσίνη συνεχίζουν μαζί στον άλλο κόσμο για τις «Άγριες Μέλισσες».

Αξίζει να σημειωθεί πως τα social media γέμισαν με σχόλια που υμνούν την ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου για τον ρόλο της Μυρσίνης τον οποίο και ντύθηκε «έξοχα» ακόμα και στις τελευταίες στιγμές του φινάλε για τις «Άγριες Μέλισσες».

newsit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith