Θάνος Πλεύρης: Συνάντηση με τους γονείς της 3χρονης από τη Θεσσαλονίκη που πέθανε ξαφνικά

capture 511 1024x435

Με τους γονείς του τρίχρονου κοριτσιού που κατέληξε ξαφνικά στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.
Οι γονείς έφτασαν στο υπουργείο Υγείας στις 17.55, πέντε λεπτά πριν από την ώρα που ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση τους με τον κ. Πλεύρη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε δείξει προσωπικό ενδιαφέρον για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του παιδιού θέλει να επιδείξει ορισμένα στοιχεία και ντοκουμέντα στον υπουργό Υγείας, ώστε να διευκολύνει ακόμη περαιτέρω την έρευνα που διέταξε και που αφορά την πλήρη διαφάνεια στην υπόθεση.

Παράλληλα, θα καταγγείλουν την ανεπίτρεπτη, όπως τη χαρακτηρίζουν, στάση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα η οποία είχε τονίσει πως οι γιατροί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν να γίνει, όσον αφορά τις εξετάσεις και τα φάρμακα που δόθηκαν στο παιδί.

Αντίθετα θα εκφράσουν την ικανοποίησή τους για την κοινωνικά ευαίσθητη, όπως εκτιμούν, συμπεριφορά του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη.

Ο ίδιος είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά, την παραμονή της κηδείας, με τους γονείς του παιδιού και τους είχε εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια, ενώ δέχτηκε άμεσα και το αίτημα της συνάντησής τους.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith