Θάνος Μωραΐτης: «Η φανέλα του Παναιτωλικού ήταν, είναι και θα παραμείνει τίμια για πάντα»

moraiths

Σε δήλωση προέβη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση του Παναιτωλικού.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης:

«Το ήθος, η ακεραιότητα και η τιμιότητα του Παναιτωλικού δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν. Όλη η φίλαθλη Ελλάδα γνωρίζει την καθαρή και άμεμπτη πορεία του ιστορικού μας συλλόγου στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Παναιτωλικός δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ μέρος των παθογενειών και των παρασιτικών συμφερόντων που κατέστησαν το ποδόσφαιρο τον μεγάλο ασθενή του ελληνικού αθλητισμού.

Για εμάς ο Παναιτωλικός είναι κάτι πολύ περισσότερο από ποδοσφαιρική ομάδα, είναι η ψυχή μας. Είναι ιδέα αθλητικών ιδανικών και διαχρονικών κοινωνικών αγώνων συνυφασμένη με την ιστορία του τόπου μας.

Ο Παναιτωλικός είναι μια μεγάλη, περήφανη οικογένεια και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ σε κανέναν να βλάψει τη φήμη και το κύρος της ομάδας μας και να ανακόψει την ανοδική αγωνιστική της πορεία.

Είμαι βέβαιος ότι η αλήθεια θα λάμψει ενώπιον της δικαιοσύνης. Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από ισονομία και δίκαιη μεταχείριση.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα, στο πλευρό της διοίκησης και των φιλάθλων του Παναιτωλικού. Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση της ομάδας μας. Η φανέλα του Παναιτωλικού ήταν, είναι και θα παραμείνει τίμια για πάντα.»googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith