Τάκης Καραγκούνιας για Άρη Σοϊλέδη: Ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει

survivor17

«Με έλεγε μπατίρη, κακομοίρη, ότι δεν με ξέρει κανένας και όταν βγω έξω θα δω τι θα πάθω», λέει ο Τάκης Καραγκούνιας.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε κατά του Άρη Σοϊλέδη, ενώ αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχτηκε από τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Κάποια πράγματα είναι περασμένα, αλλά ξεχασμένα ποτέ. Ο Άρης Σοϊλέδης είναι από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Έδειξε κακία προς το πρόσωπό μου, εκφράστηκε με πολύ σκληρές εκφράσεις off camera και με έχει απειλήσει. Δεχόμουν συνέχεια μπούλινγκ, η συμπεριφορά του ήταν απαξιωτική, υποτιμητική.

Με έλεγε μπατίρη, κακομοίρη, ότι δεν με ξέρει κανένας και όταν βγω έξω θα δω τι θα πάθω. Τα έχουν ακούσει όλοι, αλλά δεν έχει κανείς το θάρρος να μιλήσει. Γιατί να δώσω το χέρι μου σε κάποιον που με έχει μισήσει; Έχει προσβάλλει εμένα, την οικογένειά μου. Έξω δεν θα μου έδινε το χέρι, θα απαξίωνε να με κοιτάξει. Αυτός είναι ο Άρης Σοϊλέδης», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είπε στη συνέχεια για τον Γιώργο Κατσαούνη: «Κοιμόμουν και ήρθε και μου έκανε επίθεση, με γροθιές και κλωτσιές».

NEWSIT.GRgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith