Συνάντηση Μίλτου Ζαμπάρα με το Σωματείο Ραδιοταξί Αγρινίου

Ζαμπάρας

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μίλτου Ζαμπάρας με εκπρόσωπους του Σωματείου ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, με τον Πρόεδρο κ. Μάττα Λεωνίδα και τον Ταμία κ. Κούρτη Φάνη, οι οποίοι έθεσαν στον βουλευτή ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο καθώς και το νέο φορολογικό της κυβέρνησης.

Το σωματείο ανέφερε ότι σκοπός της Κυβέρνησης με το φορολογικό νομοσχέδιο έχει σκοπό την εξαφάνιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των αυτοαπασχολούμενων, την υπαλληλοποίηση 750.000 ανθρώπων που θα στελεχώσουν μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και πολυεθνικές και την παροχή νέων φοροαπαλλαγών για το κεφάλαιο.

Ο Μίλτος Ζαμπάρας μετά την ανάλυση των θεμάτων από το Σωματείο, ανταποκρίθηκε θετικά καθώς με την ικανοποίηση των αιτημάτων αυτών, θα μπορέσουν οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές όχι μόνο να επιβιώσουν, αλλά και να ανεβάσουν το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν στη κοινωνία και για αυτό δεσμεύτηκε να τους βοηθήσει για την ικανοποίηση των αιτημάτων αυτών στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith