Συνάντηση Μαυρομμάτη με τον Eμπορικό Σύλλογο Μεσολογγίου για το έργο ανάπλασης δρόμου της Τουρλίδας

mavromaths

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Δυτικής Ελλάδας Θανάση Μαυρομμάτη και τον πολιτικό μηχανικό Ανδρέα Τσέλιο στα γραφεία του Συλλόγου την Τετάρτη, 11 Μαΐου, με κύριο θέμα το έργο ανάπλασης του δρόμου της Τουρλίδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης μαζί με τον κ. Τσέλιο ενημέρωσαν τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Πασιόπουλο και τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, ενώ παρουσίασαν και σχετικές μακέτες του έργου.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, το έργο πρόκειται να ξεκινήσει μετά το πέρας της θερινής περιόδου, δηλαδή τον προσεχή Σεπτέμβριο, και περιλαμβάνει τη διαμόρφωση δύο πεζοδρομίων εκατέρωθεν του οδοστρώματος με διατήρηση του υφιστάμενου ποδηλατόδρομου, την τοποθέτηση στεγάστρων και παρατηρητηρίων για την ανάπαυση – αναψυχή των περαστικών, νέα φωτιστικά και παγκάκια, καθώς και θέσεις στάθμευσης οχημάτων κατά μήκος της οδού. Παράλληλα δόθηκαν συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τις διαστάσεις και τα υλικά που χρησιμοποιηθούν στις δύο νέες γέφυρες της 3ης και της 7ης καμάρας.

Ο κ. Μαυρομμάτης αναφέρθηκε και σε άλλα μεγάλα έργα που αφορούν την περιοχή του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, όπως είναι ο Καθαρισμός Εθνικού Πάρκου Λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου – Αιτωλικού, τα έργα βελτίωσης του δρόμου από το Νεοχώρι προς τον Λούρο και η επικείμενη κατασκευή της νέας οδικής γέφυρας του Ευήνου που θα αποκαταστήσει τη διασύνδεση του Ευηνοχωρίου με τον Γαλατά.

Στο κλείσιμο της συνάντησης ο πρόεδρος Κ. Πασιόπουλος ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την αναλυτική ενημέρωση και τόνισε ότι ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος βρίσκεται πάντα στη διάθεση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για οτιδήποτε χρειαστεί.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith