Συγκινεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για την μητέρα του – «Παρά λίγο να χαθεί με τον κορονοϊό»

xaralampopoulos91 682x384

“Έχω λίγο ταραχτεί με αυτό γιατί με γυρίζει σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο” ομολογεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε την περίοδο που η μητέρα του νόσησε με κορονοϊό και βρέθηκε για πολές μέρες διασωληνωμένη.

zenith

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την περίοδο του κορονοϊού η μητέρα μου παρά λίγο να χαθεί. Ήταν διασωληνωμένη για 16, 17 ημέρες και δεν μπορούσαμε να την επισκεφτούμε. Έχω λίγο ταραχτεί με αυτό γιατί με γυρίζει σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο. Όλο αυτό με τον κορονοϊό δεν είναι κάτι το οποίο πέρασε και συνεχίζουμε τη ζωή μας. Συνεχίζεις τραυματισμένος, με την έννοια ότι έχουν χαθεί άνθρωποι είτε στο οικογενειακό περιβάλλον είτε στο φιλικό περιβάλλον».

«Όταν μπήκε η μητέρα μου στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε στο Σισμανόγλειο, το ασθενοφόρο πήρε την αδελφή μου και την πήγε στο Ιπποκράτειο. Νόσησαν παράλληλα και ήταν πολύ ζόρικο».

https://youtu.be/X9SmyEs4W0I?t=1

«Η ιστορία με τον κορονοϊό δεν μπορεί παρά να μας δώσει μαθήματα σε όλους και δεν μπορούμε να τα προσπεράσουμε» συμπλήρωσε επίσης ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

ZAPPIT.GRgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith