Στην αντεπίθεση ο Άλεκ Μπάλντουιν: Μήνυσε την οπλουργό και άλλα μέλη της παραγωγής του Rust για το θάνατο της Χάτσινς

ap alec baldwin.jpg

Ο Άλεκ Μπάλντουιν δηλώνει ότι του παρέδωσαν ένα όπλο γεμάτο με πραγματικές σφαίρες στο πλατό, με αποτέλεσμα το θάνατο της 42χρονης κινηματογραφίστριας της ταινίας.
Στην αντεπίθεση για το θάνατο της Χαλίνα Τάτσινς πέρασε ο Άλεκ Μπάλντουιν, καθώς κατέθεσε μήνυση κατά της οπλουργού και άλλων μελών της παραγωγής της ταινίας Rust.

Θέλοντας να αποδιώξει κάθε ευθύνη, ο Άλεκ Μπάλντουιν δηλώνει ότι του παρέδωσαν ένα όπλο γεμάτο με πραγματικές σφαίρες στο πλατό, με αποτέλεσμα τον θάνατο της 42χρονης κινηματογραφίστριας της ταινίας.

zenith

Ο ηθοποιός μήνυσε τέσσερα μέλη της παραγωγής, τα Χάνα Γκουτιέρεζ – Ριντ, τον Ντέιβ Χoλς, τη Σάρα Ζάκρι και τον Σεθ Κένεντι, επειδή δεν τήρησαν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας στο πλατό.

«Αυτή η τραγωδία συνέβη επειδή πραγματικές σφαίρες παραδόθηκαν στο πλατό και με αυτές γέμισαν το όπλο», έγραψε ο δικηγόρος του Μπάλντουιν, Λουκ Νίκας σύμφωνα με πολλά αμερικανικά μέσα.

Χάνα Γκουτιέρεζ – Ριντ (FB)

«Η Γκουτιέρεζ – Ριντ, απέτυχε να ελέγξει προσεκτικά τις σφαίρες ή το όπλο, ο Χολς απέτυχε να ελέγξει προσεκτικά το όπλο, αλλά ανακοίνωσε ότι το όπλο ήταν ασφαλές πριν το παραδώσει στον Μπάλντουιν, και η Ζάκρι δεν ενημέρωσε ότι η Γκουτιέρεζ – Ριντ ενεργούσε απερίσκεπτα εκτός του σετ και ήταν ένας κίνδυνος για την ασφάλεια των γύρω της», συνέχισε ο Νίκας.

Πρόσθεσε ότι ο ηθοποιός «επιδιώκει να καθαρίσει το όνομά του» και να καταστήσει τους κατηγορούμενους «υπεύθυνους για τη συμπεριφορά τους».

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Μπάλντουιν κατηγορεί επίσης τον Κένεντι, ο οποίος προμήθευσε όλα τα όπλα της ταινίας, ότι αποθήκευσε επιπόλαια όλα τα πυρομαχικά. Επικαλείται επίσης μια αναφορά του FBI που έδειξε ότι η Ζάκρι και η Γκουτιέρεζ – Ριντ, δηλάδή η ειδική επί των προπς (κινηματογραφικά αντικείμενα) και η σιδηρουργός δεν παρακολουθούσαν τις πραγματικές σφαίρες που κυκλοφορούσαν στο πλατό.

Πηγή: pagesix.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith