Στο κλειστό Γαλατσίου θα γίνει η συγκέντρωση του Έντι Ράμα

rama

Στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου θα γίνει η συγκέντρωση και η ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα σε ομογενείς του σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Live News.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την άδεια στον Έντι Ράμα την έδωσε η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου και την συμφωνία έκλεισε ο ιδιώτης που χειρίζεται τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Είχε προηγηθεί ένα κανονικό θρίλερ καθώς μέχρι και σήμερα δεν βρισκόταν χώρος για να γίνει η προεκλογική συγκέντρωση του Έντι Ράμα καθώς το 2025 θα γίνουν βουλευτικές εκλογές στην χώρα του.

Η επίσκεψη Έντι Ράμα στην Ελλάδα, η οποία χαρακτηρίζεται ιδιωτική, έγινε επίσημα γνωστή στην ελληνική κυβέρνηση στις 7 Μαΐου και ήδη για την κίνηση αυτή έχει πάρει θέση ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος είπε: «Είναι δικαίωμά του, μια επιλογή που μάλλον περιττή μου φαίνεται, γι’ αυτό και είπα ότι είναι μια αχρείαστη επιλογή. Εχουμε ζητήματα με τις ελληνοαλβανικές σχέσεις».

Πρόσθεσε ότι το θέμα της κράτησης του Φρέντι Μπελέρη είναι ευρωπαϊκό, δεν είναι διμερές. Σε ό,τι αφορά τη συγκέντρωση στην οποία θα είναι ομιλητής ο Εντι Ράμα, είπε «τη συνάθροιση δεν θα την απαγορεύσουμε, δεν θα τη διευκολύνουμε».

newsit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith