Σοφία Παυλίδου: «Ο Μάνος Παπαγιάννης ήρθε ημίγυμνος, ξυπόλητος, με έπιασε από τον λαιμό και με πέταξε πίσω»

pavlidou 682x384

Η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στα δικαστήρια, για το περιστατικό ξυλοδαρμού στο θεατρικό έργο «Πετάει-πετάει». Οι δύο ηθοποιοί έχουν μηνύσει ο ένας τον άλλον για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκαλύφθηκε η κατάθεση της Σοφίας Παυλίδου. Οι περιγραφές της σοκάρουν.

zenith

«Πάνω στη σκηνή λόγω του ότι δεν έκανα μια κίνηση και αναγκάστηκε ο κύριος Παπαγιάννης να τη συμπληρώσει μόνος του. Μετά το τέλος της παράστασης ανέβηκα στο καμαρίνι και μου είπε “Σοφία γιατί δεν έκανες την κίνηση;” Μου είπε “θα σου γα…σω ό,τι έχεις και δεν έχεις, δε θα μου κόβεις εμένα τις σκηνές».

Μετά από λίγα λεπτά ήρθε ημίγυμνος, ξυπόλητος και με έπιασε από τον λαιμό και με πέταξε πίσω και έπεσα και χτύπησα πάνω σε μια καρέκλα. Ανέβηκε ο Καλυβάτσης, τον πήρε και τον κατέβασε κάτω. Η Κόνι ήταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια και του φώναζε “τι κάνεις;”.

Απ’ έξω ήταν τρεις φίλοι μου, που ήρθαν να δουν την παράσταση και με πήγαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Δεν δέχτηκα ποτέ ούτε τηλεφώνημα, ούτε πώς είσαι, ούτε από εκείνον, ούτε από τη σύζυγό του. Όσο ήμουν πεσμένη κάτω μου φώναζε “θα σε γα…σω παλιοπ…α. Εμένα δε μου κλείνει κανένας την πόρτα”.

Πήρα αμέσως την κυρία Παναγοπούλου. Της είπα ότι δέχτηκα επίθεση και δε μπορώ να συνεχίσω σε αυτή την παράσταση. Ο κατηγορούμενος πήγε κανονικά την επόμενη μέρα στο θέατρο και εκείνος και η σύζυγός του, χαμογελαστοί και δεν υπήρχαν εκδορές. Μετά το τέλος της παράστασης μαζεύτηκαν όλοι να συζητήσουν το περιστατικό. Η κυρία Παναγοπούλου του ζήτησε να πει συγγνώμη και είπε “δε ζητάω συγγνώμη”», λέει η Σοφία Παυλίδου στην κατάθεσή της.

ZAPPIT.GRgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith