Γκουίνεθ Πάλτροου: Η ζωή στα πενήντα είναι φανταστική!

gwyneth paltrow ap.jpg

Η Γκουίνεθ Πάλτροου απολαμβάνει την καινούργια δεκαετία της ζωής της λίγες ημέρες μετά τα 50 γενέθλια της, σύμφωνα με το «People».

«Είναι φανταστικά», δήλωσε η ιδιοκτήτρια εταιρείας προϊόντων ευεξίας σε εκδήλωση στη Σάντα Μόνικα. «Συνήθιζα να νοιάζομαι για το τι σκέφτονταν οι άνθρωποι για μένα. Τώρα, δεν με νοιάζει. Είναι τόσο ωραίο. Κατά τη γνώμη μου αυτό δείχνει ότι είσαι πιο κοντά στον εαυτό σου».

zenith

Και προσθέτει: «Νομίζω ότι αυτή η μετάβαση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για μια γυναίκα λόγω των όσων έχει ακούσει, όταν κλείνουμε τα 40 ή το γεγονός ότι χάνοντας την αναπαραγωγική μας δυνατότητα δεν είμαστε επιθυμητές ή σημαντικές. Εγώ δεν είχα κανένα άγχος όταν έγινα 50 ετών. Ένιωσα ότι άρχισε να έρχεται μία καταπληκτική απελευθέρωση».

Είναι παντρεμένη με τον παραγωγό Μπραντ Φάλτσακ από το 2018. «Είχα την τύχη να τον γνωρίσω σε μια εποχή που οι αξίες και τα ενδιαφέροντά μας ταίριαζαν. Δουλεύουμε πολύ σκληρά να το διατηρήσουμε», δήλωσε η ίδια.

Όσον αφορά μια πιθανή επιστροφή στην υποκριτική, η βραβευμένη με Όσκαρ είπε : Δεν το νοσταλγώ, δεν μου λείπει. Ομως ποτέ μην λες ποτέ!».

Πηγή: skai.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith