Σε χειρουργείο στο πρόσωπο υποβλήθηκε η 6χρονη που δάγκωσε ο σκύλος στη Μεσσηνία

skylos

Επίθεση από σκύλο δέχθηκε ένα 6χρονο κορίτσι το μεσημέρι της Τετάρτης (8/5) στην Υάμεια του Δήμου Πύλου – Νέστορος. Το κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη όταν η παρέα των παιδιών έπαιζε σε χωράφι και ο σκύλος κατάφερε να φύγει από περιφραγμένο χώρο και να της επιφέρει σοβαρότατα τραύματα στο πρόσωπο και την πλάτη. Η μητέρα της 6χρονης παρενέβη, απομάκρυνε το ζώο και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας κι από εκεί, με ευθύνη της οικογένειάς του μεταφέρθηκε στην Αθήνα στο «Παίδων», όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο πρόσωπο.

Η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο αλλά τα τραύματα του είναι σοβαρά. Το σκυλί ακόμη δεν έχει εντοπιστεί, καθώς είναι αδέσποτο.

Στενός συγγενής της οικογένειας του παιδιού, μιλώντας στο Live News, αναφέρει ότι η 6χρονη έχει τραυματιστεί στο μάγουλο και των ώμο.

«Είναι ανατριχιαστικό αυτό που συνέβη. Τα βασικά τραύματα του παιδιού είναι στο μάγουλο και στον ώμο. Έχει γίνει προς το παρόν μία επέμβαση για το τραύμα στο πρόσωπο, η οποία πάει καλά. Οι γονείς είναι συνεχώς στο νοσοκομείο με το παιδί, συνομιλούν με τους γιατρούς και περιμένουν να δουν πως θα πάει, καθώς αυτό που προέχει είναι η υγεία του», τονίζει.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith