Ψυχοκόρες: Νέλλα και Κοσμάς αυτοκτονούν – «Μαζί για πάντα, έτσι δε μου έλεγες;»

sotos

Ο Σώτος μαθαίνει στις «Ψυχοκόρες» πως βιολογική του μητέρα δεν είναι η Νέλλα αλλά η Αρχοντούλα

Καθημερινά, στις 21.00, στον ΑΝΤ1, οι «Ψυχοκόρες» κερδίζουν το κοινό με τις συγκινητικές τους ιστορίες και τις καθηλωτικές σκηνές. Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της σειράς.

zenith

Πιο συγκεκριμένα, η Νέλλα «φανερώνεται», καθώς ο Κοσμάς μαθαίνει πως ο Σώτος δεν είναι παιδί τους. Ο τελευταίος ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη γυναίκα του, αλλά όταν εκείνη το αντιλαμβάνεται, παίρνει μια απόφαση και για τους δύο. Η Μαρίκα και ο Σώτος αποφασίζουν να ζήσουν μαζί και μάλιστα να φύγουν από το σπίτι καθώς όμως εκείνη θέλει να μην υπάρχουν μυστικά στη σχέση τους, του αποκαλύπτει πως βιολογική του μητέρα δεν είναι η Νέλλα αλλά η Αρχοντούλα.

«Μαζί για πάντα, έτσι δεν μου έλεγες; Δεν μπορούσα και δεν μπορώ να ζήσω μακριά σου. Γι’ αυτό και είπα αυτό το φριχτό ψέμα. Γι’ αυτό και πήρα το παιδί από την Αρχοντούλα και το παρουσίασα για δικό σου. Συγχώρεσέ με, Κοσμά. Το ξέρεις ότι θα έκανα τα πάντα για να μη σε χάσω», θα του πει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αλλά ο ισχυρός άντρας δεν θα μπορεί να διαχειριστεί την αλήθεια ή μάλλον το ψέμα με το οποίο έζησε όλη του τη ζωή.

Η Νέλλα όμως δεν θα αργήσει να καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί, όταν θα δει τις βαλίτσες του στο αυτοκίνητο. Δεν θα του πει κάτι, μόνο θα οργανώσει το σχέδιό της για να μείνουν οι δυο τους για πάντα μαζί, όπως είχαν πει όταν γνωρίστηκαν. Ο Σώτος μετά τις αποκαλύψεις φεύγει από το σπίτι, η Μαρίκα αποφασίζει να αναζητήσει την τύχη της, με τη βοήθεια της Μαργαρίτας, σε κάποια άλλη κατοικία και η Αρχοντούλα απομακρύνεται κακήν κακώς από το σπίτι των Κοτρώτσηδων. Η Νέλλα Κοτρώτση έχει μείνει πλέον μόνη και περιμένει τη σωστή στιγμή για να δώσει το τέλος που αξίζει και στους δύο.

Η Νέλλα κόβει τα φρένα του αυτοκινήτου
Η Νέλλα θα κατέβει στον κήπο χωρίς να υποψιαστεί κάτι ο Κοσμάς και θα κόψει αρχικά τα φρένα του αυτοκινήτου του άντρα της. Όταν λίγο αργότερα ο Κοσμάς της πει ότι φεύγει για δουλειές, του λέει να την πάρει μαζί για να την αφήσει στη μοδίστρα της, στον Άγιο Δημήτριο, εκείνος, παρόλο που δυσαρεστείται γιατί θέλει να φύγει από το σπίτι μια ώρα γρηγορότερα, της κάνει τελικά το χατίρι.

«Νέλλα, πού θέλεις να σε αφήσω; Μια ώρα οδηγώ και δεν μου έχεις πει πού είναι η μοδίστρα», θα της πει, ενώ θα παρατηρήσει πως η γυναίκα δίπλα του επιμένει να μην του λέει. «Νέλλα, πες μου πριν εκνευριστώ, γιατί το αυτοκίνητο σήμερα δεν πάει πολύ καλά και δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει».

Σύμφωνα με το tv24, εκείνη θα του δείξει το σωληνάκι που έκοψε από τη μηχανή και θα τον φιλήσει στο στόμα. Ο Κοσμάς μάταια θα προσπαθεί να κρατήσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Η σύγκρουσή τους θα είναι μοιραία… και καταστροφική.

newsbomb.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith