Ψήφισμα του Εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα” για τον θάνατο του Κων/νου Ρεπάσου

repasos kostas

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής & Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», νομού Αιτωλ/νίας (Μεσολόγγι – Αγρίνιο), στην είδηση του θανάτου του εκλεκτού συμπολίτη μας και υπέροχου ανθρώπου Κωνσταντίνου Ρεπάσου, αισθανθήκαμε βαθύτατη θλίψη.

Ο εκλιπών, εκλεκτό και διακεκριμένο μέλος της τοπικής κοινωνίας, υπηρέτησε το Μεσολόγγι από τη θέση του Δημάρχου με ήθος και υψηλό αίσθημα ευθύνης στηρίζοντας έμπρακτα και το έργο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Eκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ιδιαιτέρως στη σύζυγό του Αριστέα Ρεπάσου, η οποία διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου μας με ανιδιοτέλεια.

Είθε η Παναγία μας η Υπερευλογημένη να τους χαρίζει Υγεία, Δύναμη, να τους στηρίζει τις δύσκολες αυτές στιγμές, να απαλύνει τον πόνο και το πένθος της ψυχής τους.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Μεσολογγίτικης γης που θα τον σκεπάσει.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Η Πρόεδρος Διονυσία Σαμαντά

Η Γενική Γραμματέας Ασπασία Καρατζογιάννη