«Πνιγόμουν στο αίμα μου» – Τι ανέφερε στη κατάθεσή της η σύζυγός του Απόστολου Λύτρα

9 14

Ο γνωστός ποινικολόγος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του.
Σχετικά με το επίμαχο βράδυ περιέγραψε: «Γύρω στις 23:00 πήγαμε μαζί σε εστιατόριο στη Βουλιαγμένη, μαζί με μεγάλη παρέα. Μισή ώρα μετά λογομαχήσαμε γιατί εγώ κοίταζα το κινητό μου και ο σύζυγός μου δεν ξέρω τι θεώρησε. Μου έκανε σκηνή ζηλοτυπίας. Εγώ μιλούσα όμως με την αδερφή μου γιατί της είχα αφήσει το παιδί και μου έστειλε ένα βιντεάκι. Μου ζήτησε επιτακτικά να φύγουμε αλλιώς θα έκανε φασαρία μέσα στο μαγαζί».

Και συνέχισε λέγοντας: «Τον είδα πραγματικά σε μια έξαλλη κατάσταση άνευ λόγου. Τον ακολούθησα και φύγαμε για να μην εκτεθούμε μπροστά στους φίλους μας. Μόλις έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο άρχισε να με βρίζει και μου έριξε την πρώτη μπουνιά στο πρόσωπο. Άρχισε να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα και σε μικρή απόσταση, σε ένα απόμερο μέρος σταμάτησε το αυτοκίνητο και με χτυπούσε με γροθιές στο πρόσωπο.

Μου είχε πάρει το κινητό. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ούρλιαζα «βοήθεια» και τον παρακαλούσα να σταματήσει. Ήμουν γεμάτη αίματα στο πρόσωπο τα οποία κατάπινα και πνιγόμουν. Έχανα τις αισθήσεις μου. Τότε σταμάτησε. Του έλεγα θα πεθάνω, τον παρακαλούσα να με πάει σε κάποιο νοσοκομείο. Δεν ανταποκρινόταν. Πήγαμε σπίτι. Του ζήτησα να πλυθώ και ήθελα να πατήσω το κουμπί πανικού που είναι συνδεδεμένο με τον συναγερμό. Με πρόλαβε και το πήρε. Αιμορραγούσε η μύτη μου. Του είπαν ότι αν με πάει στο νοσοκομείο θα πω ότι έπεσα μόνη μου».

Ενώ για τα γεγονότα στο νοσοκομείο ανέφερε: «Μόλις με πλησίασε η νοσοκόμα της είπα αμέσως ότι με έχει χτυπήσει στο κεφάλι και φοβόμουν και το ίδιο είπα και στον γιατρό. Για να μην καταλάβει τίποτα ο σύζυγος είπα στον αστυνομικό ότι έπεσα αλλά θέλω κουμπί πανικού. Δεν ήταν ποτέ βίαιος μαζί μου ακόμα και όταν είχαμε προβλήματα. Δεν με έχει χτυπήσει όσα χρόνια είμαστε μαζί».

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith