Ιωάννα Παλιοσπύρου για Απόστολο Λύτρα: Δεν είχα καμία τέτοια ένδειξη από την επαγγελματική συνεργασία που είχαμε

plaiosp

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλά στο LIVE NEWS για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, γυναίκας του Απόστολου Λύτρα, από τον ίδιο.
Ο Απόστολος Λύτρας ήταν ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, που δέχθηκε τον Μάιο του 2020 έξω από την εργασία της στην Καλλιθέα.

Ο γνωστός δικηγόρος τώρα συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία. Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Λύτρας, κατηγορείται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του.

Για τον γνωστό δικηγόρο μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Από χθες βρίσκομαι σε σοκ. Δεν είχα καμία τέτοια ένδειξη από την επαγγελματική συνεργασία που είχαμε. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Προφανώς και το καταδικάσω και πάντα η φωνή μου θα είναι για τα θύματα που έχουν υποστεί βία. Από εκεί και πέρα, σκεπτόμενη όσα έχουν έρθει στο φως της επικαιρότητας το τελευταία, χρόνια, πρέπει να καταλάβουμε ότι το να έχει κάποιος ένα πολύ καλό επάγγελμα, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι εν δυνάμει κακοποιητές. Εγώ επειδή μιλούσα και με τους δύο, δεν είχα καταλάβει τίποτα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ως θύμα βίας θέλω να σταθώ και στην στάση από το περιβάλλον. Δημιουργούν συχνά ένα προστατευτικό περιβάλλον για να δρα κάποιος εγκληματίας. Με το να καλύπτουμε αυτούς τους ανθρώπους δεν καταφέρνουμε κάτι. Είναι πρόωρο για να το σκεφτώ εάν θα προχωρήσει η συνεργασία μας. Σίγουρα είναι λίγο δύσκολο υπό αυτές τις συνθήκες. Εγώ είχα την εικόνα πως αντιμετωπίζει πάρα πολύ στρες».

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith