Παναιτωλικός: Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας

dsc 0404 1200x675

Ο Δήμος Αγρινίου και η ΠΑΕ Παναιτωλικός σε εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού παρουσίασαν το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας, το χορηγικό πρόγραμμα και τις εμφανίσεις για τη σεζόν 2024-2025, τη 15η που ο Παναιτωλικός θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία.

Τονίστηκε η ανάγκη να αξιοποιηθεί το κλίμα συσπείρωσης που δημιουργήθηκε τους προηγούμενους μήνες με την προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στη Super League και η διαρκής στήριξη για τη βιωσιμότητα και διεκδίκηση υψηλότερων στόχων.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου αγόρασε το πρώτο εισιτήριο διαρκείας καλώντας όλους: «να στηρίξουμε την ομάδα της καρδιάς μας, να πάρουμε όλοι διαρκείας. Η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή. Θα δώσουμε τα χέρια ο ένας στον άλλο και θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Το Αγρίνιο και ο Παναιτωλικός είναι ο τόπος μας, η καρδιά μας, η ζωή μας. Έτσι μεγαλώσαμε, έτσι μεγαλώνουμε τα παιδιά μας».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γεράσιμος Μπελεβώνης αναφέρθηκε στον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο πορεύεται ο Παναιτωλικός και την επιλογή του μότο Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟΣ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ. Με έναν Παναιτωλικό περήφανο και ανεξάρτητο, να πορεύεται στη συμπλήρωση ενός αιώνα από την ίδρυσή του. «Ο Παναιτωλικός μπαίνει στην 20η σεζόν με τον Φώτη Κωστούλα. Τον ευχαριστούμε δημόσια για την τιμή που μας κάνει να είμαστε δίπλα του και να παλεύουμε μαζί γι’ αυτές τις αρχές και αξίες. Είναι τιμή και υποχρέωση να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των φιλάθλων».
dsc 0278 1536x962
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας εξέφρασε την εμπιστοσύνη στο αγωνιστικό τμήμα, που σύσσωμο παραβρέθηκε στην εκδήλωση και την αισιοδοξία του για μια πολύ καλή αγωνιστική σεζόν. Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο που είναι κοντά στην ομάδα και επανέλαβε την ανάγκη να προκύψει διάδοχη κατάσταση. «Έχω πει ότι αν δεν βρεθεί κάποιος να αναλάβει, δεν μπορώ να φύγω. Νιώθω δεσμευμένος με την ομάδα αυτή. Θεωρώ ότι ο Παναιτωλικός είναι απαραίτητος για το Αγρίνιο! Πάρετε στα χέρια σας την ομάδα. Μία ομάδα που έχει γράψει ιστορία στις καρδιές όλων των Αγρινιωτών».

Για την ανάγκη ενεργοποίησης των επιχειρηματιών της περιοχής και στην συμμετοχή τους στο χορηγικό πρόγραμμα ανέπτυξε ο Γιώργος Σωτηρόπουλος, μέλος του Δ.Σ. «Να αναλάβουμε δράσεις που θα φέρουμε κοντά στον Παναιτωλικό τον τοπικό επιχειρηματία όπου κι αν δραστηριοποιείται. Να βρούμε τρόπους προβολής μέσα από το brand name που λέγεται Παναιτωλικός. Να αλληλοστηριχτούμε».

Το παλιό σύνθημα ΕΛΙΑ – ΚΑΠΝΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αποτυπώνεται συμβολικά στις εμφανίσεις της νέας σεζόν. Την σύνδεσή τους καθώς και το ρόλο που έπαιξαν στην ιστορία του Αγρινίου, εξήγησαν σε ένα συγκινητικό Video τρεις παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, συμπαίκτες τη δεκαετία του ’60. Ο Θεόφιλος Ντόκας, ο Φάνης Ζαρκαβέλης και ο Βασίλης Σταρακάς, που παρέδωσαν στη συνέχεια τις αντίστοιχες φανέλες σε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Στον Μιχάλη Μπακάκη (μπλε, με απεικόνιση ελιάς), στον Σίλβα Τορεχόν (πράσινη, με απεικόνιση καπνού), στον Γιώργο Λιάβα (την κλασσική κίτρινη).
dsc 0313 1536x1078

dsc 0449 1536x1071

panetolikos.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith