Ομαδικός βιασμός στην Πάτρα: Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης

viasmos arxiki 2048x1117

O βιασμός που κατήγγειλε προκάλεσε αίσθηση στην Πάτρα και όχι μόνο. Η 39χρονη μητέρα εξετάστηκε από ιατροδικαστή, με την υπόθεση να βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο…

Ο βιασμός που κατήγγειλε σε αστυνομικούς στην Πάτρα, προκάλεσε τη σύλληψη των δύο ατόμων που κατονόμασε. Αμέσως μετά η 39χρονη μητέρα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση και πλέον τα βλέμματα στρέφονται στις απολογίες των δύο αντρών, που για την ώρα αρνούνται τα πάντα. Η 39χρονη υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην Πάτρα, αφού πρώτα τα δύο άτομα που υπέδειξε, της χορήγησαν ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση η γυναίκα φέρει κακώσεις στα γόνατα, πιθανά από πτώση. Όπως είπε δεν μπορεί να αποδειχθεί βιασμός, καθώς δεν υπάρχουν κακώσεις που να μαρτυρούν γενετήσια βία, χωρίς όμως να αποκλείεται λόγω των συνθηκών που περιγράφονται από την 39χρονη. Πλέον αναμένονται με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δείξουν αν στη γυναίκα χορηγήθηκαν ναρκωτικά.

Πιο αναλυτικά με την κατηγορία του βιασμού συνελήφθησαν την Κυριακή (17-07-2022) και κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών μέχρι να απολογηθούν την Πέμπτη 21 Ιουλίου, δυο άνδρες 32 και 47 ετών που καταγγέλθηκαν από 39χρονη, ότι την βίασαν αφού προηγουμένως της έδωσαν ναρκωτικά.

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας, πως ό,τι συνέβη έγινε με τη συγκατάθεση της. Η 39χρονη, προσήλθε το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο και ζήτησε από υπάλληλο να εξεταστεί από γιατρό υποστηρίζοντας, πως είχε πέσει θύμα βιασμού.

Στην κατάθεση της στους αστυνομικούς της Ασφάλειας η 39χρονη μητέρα με καταγωγή από περιοχή της ανατολικής Αιγιάλειας, που διαμένει κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», σε δομή κακοποιημένων γυναικών στην Πάτρα, φέρεται να δήλωσε, πως είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, όταν συνάντησε τους δυο άνδρες πηγαίνοντας κατά την άφιξη της σε δεύτερο μπαρ τα ξημερώματα του Σαββάτου με τους οποίους συνέχισε να διασκεδάζει.

Ακολούθως και οι τρεις πήγαν σε σπίτι επί της οδού Θεμιστοκλέους στην Πάτρα, όπου σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε οι συλληφθέντες της χορήγησαν ναρκωτική ουσία – εκτιμά κοκαΐνη – και έχασε τις αισθήσεις της.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς θα φανεί, εάν χορηγήθηκαν ναρκωτικά ή άλλη ουσία που «υπνώτισαν» την καταγγέλλουσα.

newsit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith