Ο πατέρας του 7χρονου που ξυλοκόπησε έναν 9χρονο: «Κατέβηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό του»

patra

Αυτό που φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο δεν είναι η δράση, αλλά η αντίδραση του 7χρονου γιου του στις συνεχείς προκλήσεις και ύβρεις του 9χρονου, που εδώ τον βλέπουμε να δέχεται απανωτά χτυπήματα.
«Κατέβηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Κακώς. Αλλά κατέβηκε. Και αν δείτε το βίντεο τα παιδιά γελάνε», είπε ο πατέρας του 7χρονου.

Ο πατέρας του ανήλικου θύτη μιλά στην κάμερα του Live News και την Ελένη Ασημακοπούλου και υποστηρίζει πως αυτό που βλέπουμε στο βίντεο ντοκουμέντο δεν είναι ξυλοδαρμός αλλά ένας αθώος τσακωμός μεταξύ παιδιών.

«Ε ναι, δεν το επικρίνω, αλλά είναι ένας αθώος τσακωμός. Τα παιδιά τσακώνονται».

Κι ενώ ο πατέρας του 7χρονου μιλά για έναν αθώο τσακωμό, η μητέρα του παιδιού που δέχτηκε το ξύλο περιέγραψε στο LIVE NEWS πως είδε το παιδί της να γυρνά στο σπίτι.

«Έκλαιγε και μου είπε – σημαδεμένος στο πρόσωπο- ότι τσακώθηκε με ένα παιδί και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Τον χτύπησε και τον κλώτσησε και τον είχε στριμώξει στη γωνία. Είχε σημάδια στο μάγουλο και κάτω από το μάτι», είπε η μητέρα του 9χρονου.

Το χρονικό του περιστατικού
Δυο παιδιά δημοτικού τσακώνονται στη μέση του δρόμου. Εδώ βλέπουμε τον 7χρονο να χτυπά με τα χέρια του τον 9χρονο και ένας τρίτος να βιντεοσκοπεί.

«Το μεγαλύτερο λάθος του γιου μου είναι πως ανέβασε το βίντεο αυτό στο TikTok», θα παραδεχτεί ο πατέρας του 7χρονου.

«Δεν καταλήγω στον τσακωμό. Οι τσακωμοί θα γίνονται. Εστιάζω στο ότι ανέβηκε. Δεν το είχα δει. Όταν μου το είπαν το κατέβασα και τιμώρησα το παιδί μου», είπε ο πατέρας του 7χρονου.

«Ο πατέρας δεν γνώριζε τίποτα. Του έδειξα εγώ το βίντεο που ανέβασε ο γιος του. Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη όχι το παιδί. Του είπα θα κινηθώ νομικά», είπε η μητέρα του 9χρονου.

Ο πατέρας ισχυρίζεται πως το βίντεο καταγράφει το τέλος και όχι την αρχή του τσακωμού. Ο 7χρονος καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του μαζί με την 6χρονη αδελφή του όταν -όπως λέει – άρχισε μια παρέα 4 παιδιών από κάτω να τον προκαλούν διαρκώς.

«Βρίζανε τον γιο και την κόρη μου και είχαν οινόπνευμα μαζί τους και τα καταβρέχανε. Από εκεί κάτω τον προκαλούσαν «κατέβα κάτω». Παιδιά είναι, θα τα πουν αυτά, και κάποια στιγμή κατεβαίνει κάτω ο δικός μου γιος», είπε ο πατέρας του 7χρονου.

«Κατέβηκε για να υπερασπιστεί την αδελφή και τον εαυτό του» λέει ο πατέρας του 7χρονου ο οποίος πάντως υποστηρίζει πως αν είχε αντιληφθεί πως κατέβαινε για τσακωμό δεν θα τον άφηνε.

«Στην αρχή του επιτέθηκαν. Το χτύπησαν. Προκλήθηκε. Κατέβηκε κάτω να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Του επιτέθηκαν και τα 4», είπε.

Ο πατέρας υποστηρίζει πως το κινητό και ο λογαριασμός στο ΤikTok δεν είναι του παιδιού αλλά του ίδιου. Επιπλέον τόνισε πως ουδέποτε είπε στο άλλο παιδί να τραβήξει βίντεο και πως το έκανε μόνο του.

«Έδωσε το κινητό για να μην το σπάσει. Και ο άλλος τράβηξε το βίντεο. Χωρίς να καταλάβει τη σοβαρότητα το είδε σαν παιχνίδι και το ανέβασε», είπε ο πατέρας του 7χρονου.

Η μητέρα του 9χρονου από την άλλη βρίσκεται ακόμη σε σοκ και δηλώνει διατεθειμένη να προχωρήσει σε μήνυση.

«Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο να είμαστε πάνω από τα παιδιά. Το παιδί δεν έχει δικό του λογαριασμό. Δεν θα επέτρεπα να έχει 7χρονο ένα TikTok. Βρίζανε τον γιο και την κόρη μου και είχαν οινόπνευμα μαζί τους και τα καταβρέχανε», είπε η μητέρα του παιδιού.

Η αστυνομία από την πλευρά διεξάγει την δική της έρευνα που αν μη τι άλλο έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία της Πάτρας.

Ο πατέρας του 7χρονου παιδιού στο LIVE NEWS
Ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο LIVE NEWS, είπε:

«Δεν έχει TikTok το παιδί, ήταν το δικό μου. Οι υπότιτλοι που μπήκαν, κάποιος τα επεξεργάστηκε, το παιδί δεν ξέρει να γράφει ολοκληρωμένες προτάσεις χωρίς ορθογραφικά. Πάντα στα παιδιά μου λέω προσοχή με τα όσα ανεβάζουν και τι όχι. Ήταν λάθος που ανέβηκε το βίντεο. Ο καυγάς είναι λάθος, αλλά δεν κατέβηκε στα καλά καθούμενα το παιδί κάτω. Όλα ξεκίνησαν όταν τα παιδιά μου ήταν στο μπαλκόνι και κάποια παιδιά πέρασαν από κάτω και τους έβριζαν. Και τους λέει ο γιος μου ‘’φύγετε γιατί θα κατέβω κάτω’’. Τα παιδιά όταν κατέβηκε του επιτέθηκαν. Το ένα παιδί άρχισε να τους καταγράφει. Η ανάρτηση έγινε την επόμενη ημέρα και του είπα πως δεν πρέπει να τσακωνόμαστε».

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith