Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην πρώτη του δήλωση για την είδηση του θανάτου της βασίλισσας

basilissa

Ένα από τα αξέχαστα σποτ είναι αυτό που πρωταγωνίστησε η βασίλισσα Ελισάβετ με τον Τζέιμς Μποντ, Ντάνιελ Κρεγκ για τις ανάγκες της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012.

Το αξέχαστο σποτ που μάλιστα είχε κρατηθεί μυστικό από την βασιλική οικογένεια «έσπασε» τις προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτό, ο διάσημος πράκτορας 007 που υποδύονταν τότε ο Ντάνιελ Γκρεγκ, πήρε τον ρόλο του προσωπικού φρουρού της βασίλισσας και την συνόδευσε μέχρι το ελικόπτερο που ήταν στα χρώματα της Βρετανίας και την μετέφερε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Φτάνοντας πάνω από το στάδιο του Λονδίνου, ο Τζέιμς Μποντ και η βασίλισσα έπεσαν από το ελικόπτερο (σσ. φυσικά το σόου ανέλαβαν κασκαντέρ) και η Ελισάβετ έκανε την εμφάνισή της στο στάδιο καταχειροκροτούμενη από το κοινό.

Τα γυρίσματα ανέλαβε ο διάσημος σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ.

Δείτε το βίντεo:


Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην πρώτη του δήλωση για την είδηση του θανάτου της βασίλισσας , είπε πως η Ελισάβετ αφήνει πίσω της μία «κληρονομιά που δεν μπορεί να συγκριθεί».

«Στενοχωρήθηκα πολύ με την είδηση του θανάτου της και η σκέψη μου είναι με τη βασιλική οικογένεια. Αυτούς που αγαπούσε και όλους εκείνους που την αγάπησαν. Θα μας λείψει πολύ», σημείωσε ο ηθοποιός.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith