Ντάνιελ Νούρκα: Έχω ελληνική ταυτότητα, έχω πάει στρατό, υπηρέτησα τη μαμά πατρίδα

ntaniel nourka 1

Ο Ντάνιελ Νούρκα έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε στον ερχομό του από την Αλβανία, καθώς και στη γραφειοκρατία στην Ελλάδα.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, ανέφερε: «Ο πατέρας μου ήρθε το 1997 στην Ελλάδα. Έναν χρόνο αφού γεννήθηκα. Ήρθε μόνος του για να κάνει τα χαρτιά και να βρει να τακτοποιηθεί και όλα αυτά. Μετά ήρθαμε εγώ, η αδερφή μου κι η μητέρα μου. Έχω ελληνική ταυτότητα, έχω πάει στρατό, υπηρέτησα τη μαμά πατρίδα και ψήφισα τώρα και τις δύο φορές».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Σχετικά με τη γραφειοκρατία στην Ελλάδα, δήλωσε: «Υπάρχει μια ιδιαίτερη γραφειοκρατία στην Ελλάδα. Δηλαδή εγώ έχω φίλο μου αλβανικής καταγωγής, που έχει γεννηθεί εδώ πέρα, έχει μεγαλώσει εδώ και έχει πάει σχολείο εδώ. Δηλαδή έχει πάει μόνο τρεις φορές στην Αλβανία το παιδί και ακόμα δεν. Υπάρχει μια γραφειοκρατία έντονη και δύσκολη, από εκεί και πέρα όμως όποιος λαμβάνει ελληνική παιδεία και μόρφωση; Από τη στιγμή που εδώ ζω, έχω μεγαλώσει εδώ, γιατί να μην μπορώ να εκφράσω και ‘γω την άποψη μου σχετικά με τα κοινωνικά θέματα ή το οτιδήποτε;».

Τέλος, μίλησε για το αν έχει δεχτεί bullying για την καταγωγή του. «Ευτυχώς στο σχολείο είχα πέσει σε πολύ καλά παιδιά. Δηλαδή ήταν μια ανοιχτή αγκαλιά. Μόνο στην πέμπτη και την έκτη δημοτικού, που άλλαξα σχολείο, θυμάμαι ότι ήταν ένα καινούργιο περιβάλλον πάλι και ήταν λίγο πιο ιδιότροπα αυτά τα δύο χρόνια», είπε κλείνοντας.

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith