Νίκος Μάνεσης: Δε θέλω να λειτουργήσω αυθόρμητα γιατί θα πουν ότι είμαι βίαιος, ότι σου φέρομαι χλευαστικά

manesis2110

«Σε αυτά τα ζητήματα που θέτεις, θα πρέπει να έχω τον δικηγόρο μου δίπλα. Με τον δικηγόρο μου θα μιλάω», είπε ο Νίκος Μάνεσης.

Για το ενδεχόμενο μιας νέας εκπομπής, παρόμοια με το «60 λεπτά Ελλάδα», συζητούσαν σήμερα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο Νίκος Μάνεσης και οι συνεργάτες του στον αέρα της εκπομπής.

«Έχω παιδιά που σπουδάζουν, έχω σύζυγο, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα» είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης, ενώ στη συνέχεια είπε στον συνεργάτη του: «Δε θέλω να λειτουργήσω αυθόρμητα γιατί θα πουν ότι είμαι βίαιος, ότι σε κοιτώ υποτιμητικά, ότι σου φέρομαι χλευαστικά και δεν είναι του χαρακτήρα μου. Κατάλαβες; Σε αυτά τα ζητήματα που θέτεις, θα πρέπει να έχω τον δικηγόρο μου δίπλα. Με τον δικηγόρο μου θα μιλάω».

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, ο Νίκος Μάνεσης είπε: «Εγώ ασχολούμαι όταν βγαίνουν καινούργια πράγματα, δεν ασχολούμαι ξανά. Το μόνο που λέω είναι, επειδή υπάρχει δημόσια ομολογία ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται, εργάζεται η εταιρία για να λύσει το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Η άποψή μου είναι λύστε το πρόβλημα και μετά τα νούμερα τηλεθέασης. Να μη βγαίνουν οι τηλεθεάσεις, γιατί εφόσον το πρόβλημα συνεχίζεται, είναι προβληματικές οι τηλεθεάσεις και κρίνεται και το ψωμάκι του κόσμου. Εφόσον υπάρχει δημόσια ομολογία ότι υπάρχει ένα πρόβλημα, σταματάς να βγάζεις τηλεθεάσεις, τα φτιάχνεις και εν συνεχεία βγάζεις τα κανονικά νούμερα».

zappit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith