Νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο

ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γιάννης Ρεβέκης , ελεύθερος επαγγελματίας από Μούσουρα.

Σε δήλωση του ο Γιάννης Ρεβέκης ανέφερε:

« Έχοντας παρακολουθήσει στενά το έργο της παρούσας δημοτικής αρχής διέκρινα την εντιμότητα και την εργατικότητα στο πρόσωπο του Δημάρχου και των συνεργατών του.
Αγαπώντας βαθειά τον τόπο μου αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με τη «Δημιουργική Ανατροπή». Ως ελεύθερος επαγγελματίας και έχοντας υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση ,ως Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μουσούρων από το 2010 έως 2019 γνωρίζω τα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου μας και πιστεύω ακράδαντα ,ότι στηρίζοντας το έργο του Κώστα Λύρου θα μπορέσει ο τόπος να συνεχίσει την πορεία του προς την αλλαγή και την ανάπτυξη.».
Γιάννης Ρεβέκης

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Σταυριάννα Κονδραλή, Φιλόλογος από το Νεοχώρι.

Σε δήλωση της η Σταυριάννα Κονδραλή ανέφερε:

«Από μικρή ονειρευόμουν αφού σπουδάσω να επιστρέψω και να εργαστώ στον τόπο μου, να δημιουργήσω την οικογένεια μου εδώ και να καταφέρω και εγώ να συμβάλλω στην ανάπτυξη και την πρόοδο της περιοχής μας. Για το λόγο αυτό είχα ανέκαθεν έντονο ενδιαφέρον για τα πολιτικά και τα κοινωνικά ζητήματα του Δήμου και ιδιαίτερα για όσα αφορούν την νεολαία.

Έχοντας τις ανησυχίες αυτές και την επιθυμία να συνεισφέρω και εγώ, αποδέχτηκα την πρόταση του Κώστα Λύρου για συμπόρευση στις επερχόμενες εκλογές με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό.

Ο Κώστας Λύρος είναι ένας φιλοπρόοδος και μεθοδικός άνθρωπος με αρχές και όραμα, στοιχεία που με παρακινούν να στηρίξω την προσπάθεια του με κάθε τρόπο».
ΣΤΑΥΡΙΑΝΝΑ ΚΟΝΔΡΑΛΗ

Και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου Απόστολος Γατζούδης στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Λύρου

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Απόστολος Γατζούδης, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου.

Σε δήλωση του ο Απόστολος Γατζούδης ανέφερε:

« Μέλημα μου από την ημέρα που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά ήταν να μετουσιώσω την αγάπη που νιώθω για τον τόπο μου σε πράξεις και αυτό μέχρι σήμερα προσπαθώ. Επειδή ο δήμος μας έχει ακόμη πολλά περιθώρια ανάπτυξης και επειδή έχω διαπιστώσει οτι ο δήμαρχος, Κώστας Λύρος , καταβάλει μεγάλη προσπάθεια προς την επίτευξη του στόχου αυτού αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του. Με αίσθημα ευθύνης σας ανακοινώνω οτι θα είμαι υποψήφιος με την «Δημιουργική Ανατροπή».
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΑΤΖΟΥΔΗΣ

Υποψήφιος θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Τριάδης Μιχόπουλος, ελεύθερος επαγγελματίας από το Πεντάλοφο, με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε:

«Με τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο είμαστε διαχρονικά φίλοι .
Στις εκλογές του 2019 συμπαρατάχθηκα μαζί του βλέποντας τον αγώνα του για την πρόοδο του τόπου και γνωρίζοντας το ήθος και την εντιμότητα του δεν μπορούσα να μην είμαι δίπλα του και σε αυτή την προσπάθεια .
Το αξίζει και πρέπει να συνεχίσει το έργο στο Δήμο Ι Π Μεσολογγίου για το καλό των δημοτών .
Μαζί με Κώστα Λύρο !

Τριάδης Μιχόπουλοςgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith