Μίτσελ στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Εγώ φταίω και αναλαμβάνω την ευθύνη»

[355824] europa league 2022 2023 / ΟΣΦΠ ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / eurokinissi)

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με “γκέλα” τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, μιας και έμεινε στο 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Ανέλαβε την ευθύνη ο Μίτσελ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Πέμπτης και έκανε την αυτοκριτική του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα και εκφράζοντας την πίστη του σε αυτούς.

“Εγώ φταίω. Παίρνω την ευθύνη για ό,τι συνέβη. Κανείς άλλος. Αλλά θα πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτό το 2-0 έγινε 2-2. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται αυτό; Πώς γίνεται ενώ είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ξαφνικά να σταματάμε να παίζουμε. Χαρίσαμε δικό μας παιχνίδι” ανέφερε.

Παράλληλα, ο Μίτσελ δήλωσε την στήριξή του προς τους παίκτες του για την ανατροπή στην κατάσταση: “Εμείς το πιστεύουμε. Πιστεύουμε σ’ εσάς και σ’ αυτή την ομάδα. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Να πιστεύετε και εσείς στην αντεπίθεση. Εμείς πρέπει να νικάμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε”.

newsit.gr

zenith