Μεσολόγγι: 10η αναβολή πήρε η δίκη για τον θάνατο της Στεφανίας Μουλαρά και του Άκη Κάκκου

moylara

Την 10η αναβολή πήρε σήμερα η δίκη για τον θάνατο της Στεφανίας Μουλαρά και του Άκη Κάκκου στο Εφετείο Κακουργημάτων Αγρινίου εξαιτίας της αποχής των δικηγόρων του Μεσολογγίου από το καθήκοντά τους που συνεχίζεται.

Η δίκη είχε οριστεί για σήμερα μετά την αναβολή που είχε πάρει στις 13 Ιουνίου για τον ίδιο λόγο καθώς η δικηγόρος του κατηγορουμένου ανήκει στον Δικηγορικό Σύλλογο Μεσολογγίου που όπως προαναφέρθηκε απέχει από τα καθήκοντά του εξαιτίας της απώλειας του Πρωτοδικείου.

Η νέα ημερομηνία προσδιορίστηκε για τις 19 Σεπτεμβρίου 2024.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δυο νέοι έχασαν τη ζωή τους το 2018 όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν μαζί με δυο φίλους τους έπεσε σε αύλακα άρδευσης στην περιοχή του Νεοχωρίου κατά την διάρκεια βόλτας των 4 φίλων.

Ο οδηγός και η δεύτερη νεαρή κατάφεραν να βγουν από το βυθισμένο όχημα αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με την Στεφανία και τον Άκη.

Οι συγγενείς των δυο νεών θεώρησαν ότι για το δυστύχημα ευθύνεται ο οδηγός, ο οποίος σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βρέθηκε να έχει καταναλώσει αλκοόλ και ουσίες.

Έτσι η αρχική κατηγορία εναντίον του που ήταν πλημμεληματικού χαρακτήρα μετατράπηκε και κακούργημα.

aixmi-news.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith